• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

накупив продуктів печу картопельку з курочкою і грибами. Втикаю сірік. Все класно. А у вас як діли?
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ні але то таке. Там більше праця і час вкладені і трохи грошей на посадковий матеріал. Але це всеодно набагато вигідніше роботи)
Ну і цікавіше яб сказав

Я квіти продаю і овочі. Людям таке заходить зараз. Та й прикольно постояти поговорити попити кави з незнайомими людьми на ринку. На некст тиждень знов винунусь візьму товару більше бо до 11 ранку все забрали
Повідомлення об'єднано автоматично:

якщо справи норм йтимуть можна і який двіж взяти почтою. А то давано тверезим ходжу. Якогось мдма і пару g шмелі

Не пизди мне, я тебе уже когда то говорил - меня лучше ненаёбывать и не врать. Дед ещё раз мне соврёшь организую тебе Бан на какое-то время.

Договорённость была раньше ещё, но ты забыл . Когда ещё МультиКекса забрали в армию. Ты согласился скидывать на грев . Тут есть свидетели. А грева от тебя на Общак не видно.????
Я не бачу кош общака і хто його тримати буде, я сказав буде на общак, але коли я побачу що з хтось вже почав кидати, мій досвід підказує мені, що першопрохідцем бути не потрібно от, коли в общаку буде три перші хто кинув тоді і я, ))) А організувати баню то не проблема зараз в в інтернеті як не бання то сауна) хоч з девочками хоч з мальчиками....))))

А на ці гроші в неділю у Львів планую зганяти до друзів, давно запрошують і не бачились. А все немає як і коли... А тут я вже вільний нарешті

Я не бачу кош общака і хто його тримати буде, я сказав буде на общак, але коли я побачу що з хтось вже почав кидати, мій досвід підказує мені, що першопрохідцем бути не потрібно от, коли в общаку буде три перші хто кинув тоді і я, ))) А організувати баню то не проблема зараз в в інтернеті як не бання то сауна) хоч з девочками хоч з мальчиками....))))
Да какая разница кто будет держать ?
Дед , не я не переживай. Можешь сам выбрать и предложить. Я например предлагаю Дрона , если он не против будет.
Да дед троих ждать не нужно, ты будешь первым. Всё будет прозрачно.
Саппорты этим занимается не могут и не будут .

🔝Доброго вечера ТОПКА🔝

валим

Вперед

Darkseid го новую вафлетку

Пишем

То 5к за день набивали. То 100 сообщений не можем набить)

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу