Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
На охоте все шурпа)) да с дичи получаются особенно вкусные блюда ещё и на природе если. Глухарей у нас маловато скорее всего то были фазаны тоже хавал из них отборный супец!
На охоте все шурпа)) да с дичи получаются особенно вкусные блюда ещё и на природе если. Глухарей у нас маловато скорее всего то были фазаны тоже хавал из них отборный супец!
Я їздив на полювання і коли застрелив козулю як побачив сльози на її очах і молоко з ціцьок я більше я продав рушницю в трц самий день на полюванні знайомому в мене був Іж- 58 1956 року майже новий привезли по замовленню з кацапії...отак