• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

• Haha
Реакції: Zeno
Сіль на рану… доречі воно боляче тому що сіль як антисептик діє, вбиває мікроби та сприяє швидкому загоєнню

не хочеться знепритомніти до рулі але вже памороч

Сіль на рану… доречі воно боляче тому що сіль як антисептик діє, вбиває мікроби та сприяє швидкому загоєнню
А ще сушить и частично ста5овится кислотой
Повідомлення об'єднано автоматично:

То не проба, певно хтось подарував до свята
Найс)

Та я просто не знаю що за стаф то був на почті забрав але знюхнув багато
В мене друг колись знайшов закладку незнать з чим. Рознюхалися з кентами. Всі в реанімацію попали і в новини. Тупо валялися тіпи непритомні на асвальті. Чуть не повмирали. А в закладці був метадон. Ще мусора їх без сознанія шманали, але вони знюхали все

Останнє редагування:
В мене друг колись знайшов закладку незнать з чим. Рознюхалися з кентами. Всі в реанімацію попали і в новини. Тупо валялися тіпи непритомні на асвальті. Чуть не повмирали. А в закладці був метадон. Ще мусора їх без сознанія шманали, але вони знюхали все
А якщо я один дома то як реанімація зайде

Абаюдна

Жижка пишка та го вже люди
Повідомлення об'єднано автоматично:

Дед тут не все видели твой пост
Треба відкрити профіль та зробить платну підписку а там новини усі

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу