• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

У купе їдуть три жінки і один чоловік.
Жінки розмовляють про чоловіків:
- Я люблю порохоботів, - каже одна.
- А я - регіоналів, - відповідає їй інша.
-А я єбучих дегенератів! - говорить третя.
Усе це слухає мужик. Потім бере і злазить з верхньої полиці і, звертаючись до жінок:
- Дозвольте представитись - Олексій Олексійович Гончаренко!

Були собі дід та баба. Поїхав дід на ярмарок та й купив собі козу. Привіз її додому, а рано на другий день посилає дід старшого сина ту козу пасти. Пас, пас Armageddon її аж до вечора та й став гнати додому. Тільки до воріт став доганяти, а дід став на воротях у червоних чоботях та й питається:

— Кізонько моя мила, кізонько моя люба! Чи ти пила, чи ти їла?

— Ні, дідусю, я й не пила, я й не їла: тільки бігла через місточок та вхопила кленовий листочок, тільки бігла через гребельку та вхопила водиці крапельку,— тільки пила, тільки й їла!

От дід розсердився на Armageddon , що він погано худоби доглядає, та й прогнав його.

На другий день посилає другого сина — Carvoeiro . Пас, пас Carvoeiro козу аж до вечора та й став гонити додому. Тільки став до воріт доганяти, а дід став на воротях у червоних чоботях та й питається:

— БЛЯХА А ДЕ КОЗА???
1744456364671.png

Були собі дід та баба. Поїхав дід на ярмарок та й купив собі козу. Привіз її додому, а рано на другий день посилає дід старшого сина ту козу пасти. Пас, пас Armageddon її аж до вечора та й став гнати додому. Тільки до воріт став доганяти, а дід став на воротях у червоних чоботях та й питається:

— Кізонько моя мила, кізонько моя люба! Чи ти пила, чи ти їла?

— Ні, дідусю, я й не пила, я й не їла: тільки бігла через місточок та вхопила кленовий листочок, тільки бігла через гребельку та вхопила водиці крапельку,— тільки пила, тільки й їла!

От дід розсердився на Armageddon , що він погано худоби доглядає, та й прогнав його.

На другий день посилає другого сина — Carvoeiro . Пас, пас Carvoeiro козу аж до вечора та й став гонити додому. Тільки став до воріт доганяти, а дід став на воротях у червоних чоботях та й питається:

— БЛЯХА А ДЕ КОЗА???
Все правильно, продав і купив нормально стафа ,
А Армегодона я не проганяв він пішов водний робити поки Карвейро козу продавав
Хотіли тебе по звати... Але ти спати пішов

да там объебаные педроны лет по 12 были, единственная политическая сила в стране
Ох у вас и темы для обсуждения
Повідомлення об'єднано автоматично:

Все правильно, продав і купив нормально стафа ,
А Армегодона я не проганяв він пішов водний робити поки Карвейро козу продавав
Хотіли тебе по звати... Але ти спати пішов
Один Армагеддон я смотрю делом был занят

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу