Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Я ще таким спортом займався ОЦЕ БУЛИ ЗОЛОТІ ЧАСИ ТИ МОЛОДИЙ СИЛА МОЩ, ДВА КУБА В ЗАДНІЦУ ЖМЕНЯ КАЛЬОС, І ТИ ВЕДМІДЬ, МУЗИКА ДРАЙВ, а зараз що крашені чолки, і фотки в інстаграмі аххха не смішіть
Я ще таким спортом займався ОЦЕ БУЛИ ЗОЛОТІ ЧАСИ ТИ МОЛОДИЙ СИЛА МОЩ, ДВА КУБА В ЗАДНІЦУ ЖМЕНЯ КАЛЬОС, І ТИ ВЕДМІДЬ, МУЗИКА ДРАЙВ, а зараз що крашені чолки, і фотки в інстаграмі аххха не смішіть
Не я той яд ееїв я турінабол, і мастерончик так балувався.... аххааа
Метан заливає, а я набрав сухої маси від цих твоїх препаратів откат майже відсутній...
А метан шо поки жреш то жмеш не то неможу розтяжки не не
Не я той яд ееїв я турінабол, і мастерончик так балувався.... аххааа
Метан заливає, а я набрав сухої маси від цих твоїх препаратів откат майже відсутній...
А метан шо поки жреш то жмеш не то неможу розтяжки не не