• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Я завжди кажу побачимо далі

Тепер тцк повсюди, боїшся вопше вийти, а так то я різноробочий пахвв на інших, тепер одна надія на інтернет
Повідомлення об'єднано автоматично:

А ти на секті з якого року?
Ну познайомився з 14-16 рр

Може з 18

Ну типу короче щоб не спиздіти. Точно не помню але гідру і еліенс єбашив ще в 14році

• Вподобайка
Реакції: Zeno
Може в 16

Я про лігу дізнався цього року та ще про багато форумів... Ну тіпа сам в ахцї, але якщо вже мене познайомили щ сектою то до кінця...

Типу, я не вважаю це сектою, це просто назва... Але типу всяке буває. Завжди помилЮсЯ

Може в 16

Я про лігу дізнався цього року та ще про багато форумів... Ну тіпа сам в ахцї, але якщо вже мене познайомили щ сектою то до кінця...
Сєкта дійсно приємна

Просто ну двіж такий розумієте, багато знайомств все так заплутано..

Сєкта дійсно приємна
Ну мені червоний піздец подобається

:)

Може в 16

Типу, я не вважаю це сектою, це просто назва... Але типу всяке буває. Завжди помилЮсЯ
Є п'ять форумів і всі приносять дохід якщо ти правильно все робиш, працювати потрібно от і все

Хз може я туплю, але похуй

Є п'ять форумів і всі приносять дохід якщо ти правильно все робиш, працювати потрібно от і все

Ну кажу проби вже не хочу брати, це мутна хуйня

Блять я інколи сам собі не вірю, і от хуй скажеш що це я свідомо пишу

Мені просто заборонили вживати, бо тіпа я й сам не дуже хочу, бо ну хуй зна більше 10 років майже без перерв я сам в шоці що ще живий

Все пояинає мінятися...

Ну таке як кому

Та ви типу не дивуйтесь я завжди туплю... Просто треба чіткий статут і все буде заєбісь
Ви це хто, на Бога тикають, а люди хочуть щоб на них викали, рахують себе вище творця я Человек мені можеш на ти казати

Та я ж думаю не одні ви...

А ти про всіх ну діалог в нас з тобою от які подумав , але не сообоазив

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу