• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Такі живемо

ура

То короче музика двіж пезда, ІТ дуже складно бо тіпа логіка.... Дизайн тоже двіж підарський але двіж... Реклама ЧІКС. Криптовалюта відпадає бо дуже мутна тємка.... Я єбав наживатися на цьому.... Лишаються ігри короче, або воювати, але мінус в тому що я людей не хочу вбивати, типу блять пацифіст, хоча себе не жалію вопше...

Так я чув про це

Спешить просто не надо, самое большое зло делалось теми кто спешил сделать что-то хорошее.
В точку, я типу думаю що для бога це роблю, а короче походу лиш для себе

жесть конечно

Обман такий обман, кажуть детки курите план...
Повідомлення об'єднано автоматично:

Игры типа в пое персов качать?
Та нє хз шутер, може гонки ніт фор спід, або аркади, або хуй зна типу можна придумати щось унікальне не типу ставки ставити на тих хто виграє, але БЛЯТЬ ГКОДА ЩО ВЖЕ ВСЕ ПРИДУМВЛИ ТРЕБА ТУПО ЖИТИ, А КОМБО З УСЬОГО ЦЕ ТУПО ПАРАШВ

Ну реально, блять вже все придумали, тільки вчитися виходить що треба

Знань багато, не зря кажуть вік живи вік учись

Хлопці горобці з вами весело... Але більше брати проби безкоштовно не буду. Ну його нахуй

Хто взагалі придумав проби давати?)

В мене таке в голові є але боюся якщо скажу то мене кікнуть сходу, але піздец, світ сука шахматна дошка але на максималках

• Вподобайка
Реакції: Zeno
Афрокалмыки на месте?

Можно пендосов на банковские данные скамить но страшно

Русню безопаснее

Музику класно писати. Тільки була би чиста свідомість щоб хуйню не втирати, бо це найваще..

Афрокалмыки на месте?

Можно пендосов на банковские данные спамить но страшно

Русню безопаснее
Бля бро кажу Росію не чіпатиму. Не того що їх боюся. Чи ще чогось. Просто я собі знаю

Обман такий обман, кажуть детки курите план...

Та нє хз шутер, може гонки ніт фор спід, або аркади, або хуй зна типу можна придумати щось унікальне не типу ставки ставити на тих хто виграє, але БЛЯТЬ ГКОДА ЩО ВЖЕ ВСЕ ПРИДУМВЛИ ТРЕБА ТУПО ЖИТИ, А КОМБО З УСЬОГО ЦЕ ТУПО ПАРАШВ

Ну реально, блять вже все придумали, тільки вчитися виходить що треба

Знань багато, не зря кажуть вік живи вік учись

Хлопці горобці з вами весело... Але більше брати проби безкоштовно не буду. Ну його нахуй

Хто взагалі придумав проби давати?)

В мене таке в голові є але боюся якщо скажу то мене кікнуть сходу, але піздец, світ сука шахматна дошка але на максималках
Хто ж ти. такий, чий ти мульт, я нутром чую що ти тут уже був але з іншого ака

Це душа кричить чиясь з тої секти

Я ж наркоман зі стажем

Це ніхуя не весело і дякую богу що я геру не пробував чи крокодил...

Щось не бачив щоб ви з старими вась вась

Та блін значить ти десь є ще на форумі ну блін все тайне стає явним

Але все таки вінт пробував

Дий таке воно

Ні в мене тільки цей акаунт, я тільки цього року почав купляти через секту завжди з рук брав, обставини...

• Вподобайка
Реакції: Zeno

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу