• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

мочка трется

кочегар зубровки

Ладно паяйтесь господа. Желательно до утра)

• Wow
Реакції: Zeno
хорошо

та треба лягать

🧜‍♀️

Бля дцрачки рими ваші прості як сніжки у ві сні, рано чи пізно ви заєбетест тролити кожного і зібєтесь так чи інакше уажу я просто хууй положу і піду далі ви самі по собі шукайте правду в собі.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Чікс

ну дцрачки уже обидно

Бля дцрачки рими ваші прості як сніжки у ві сні, рано чи пізно ви заєбетест тролити кожного і зібєтесь так чи інакше уажу я просто хууй положу і піду далі ви самі по собі шукайте правду в собі.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Чікс
уходиш
ну і пиздуй
не побуває
в тобі більше
мій хуй

не гони на старину
или я тебе жопу порву

Да херафими й серафими рано чи пізно зійдуться у танці божому ранці. Ось тоді і заспіваєм голубки.
Ты меня не тегай , мы с тобой потом ещё разберемся. У меня память ещё нормально работает.

гуси генг

Дурачйо, ви ось воно, десь знайдеться на вас ремінь, не суди і не судим будеш кремінь

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу