Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
мене мусор хотів прийняти бухим і з шмалююллю. Зимою то було. Стопає мене. Питає скільки років, військово-облікові документи. Кажу 22. А потім питає чого бухий такий. Кажу пива випив. (а то був літровий тетерів у мені і напасів 3 жорсткої індики). Каже шо і маріхуану куриш? Каже нє ти шо уїбався. І починає мане шманать. бачу вже в карман лізе де шишки. Уйобую викидаю драп. Догнав мене кричить шоти скинув кажу ніхуя іди нахуй. Каже так поїхали штраф платить за те шо бухий, 130 оформим. Затащив у мусоровоз дастер. Ну і я сїбався через вікно бо двері заблоковані. Питав нашо вікно відкриваєш кажу жарко їбать (зимою) і сіганув. Так от вчора так сталось що цей самий мент (начальнік поліції місцевий) був моїм клієнтом на роботі. Навіть нічого не згадав мені за ту хуйню але дивився зкоса. І почервонів аж бачу бідний. А тоді він цілий наряд визвав шукати шо я скинув. А я як утікав зіп порвав шишки на землю витрусив та і хуй шо вони найшли. Тільки мусора всі ботінки в грязь замазали тоді така грязь була шо пару метрів пройдеш і пару кг налипне. лахі крч. Але головне шо звьозди розшуку зняті, ця історія хакінчилась нічим і той глав мусор язик в жопу засунув. А тоді такий злий ходив шукав шо я скинув. Їбанько. Але посилок не беру з тих пір Добре що є шш з рук