• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Якщо хочеш а-ля піццу змішай картоплю пюре з гарячою35°водою та мукою зроби корзинку на сковороді, залий готовою пастою з орегано цукром і кислотою, тушити пасту 30хв томити на повільному вогні, додай приготовлену зажарку з цибулею та мукою. Готуй до скоринки. Дешевий ситний варіант піци на сковороді з інгредієнтів котрі є в любого українця - готовий
Повідомлення об'єднано автоматично:

Щоб корзинка тримала форму, посип крохмалем та пензликом розрівняй
Звучит неплохо хотелось бы видеть картинку, ты сам делал???

Доооо....
Орегано у кожного українця 🤪
Ну ти лох орегано це петрушка

Звучит неплохо хотелось бы видеть картинку, ты сам делал???
Так, але на лаваші. Фото нема в мене повний холодильник

neoland , перепрошую за грубість, я мав на увазі " ну ти і необізнаний.. орегано це петрушка "

Ну ти лох орегано це петрушка

Так, але на лаваші. Фото нема в мене повний холодильник
Так же как фенхель это укроп
У меня во дворе растёт что то что то

neoland , перепрошую за грубість, я мав на увазі " ну ти і необізнаний.. орегано це петрушка "

Дооо... Петрушка...

Орегано – це однорічна трав'яниста рослина. Воно широко поширено в країнах Середземномор'я і Європи. У нас ця рослина широко відоме під назвою материнка, а також м'ята лісова, духовий колір або материнка. Подібними властивостями володіють базилік, майоран, м'ята.

Он есть в каждом супермаркете просто им никто не пользуется. У меня если честно его нету зато у меня куча другой ерунды.
Купи собі насіння та посади у торві щ піском та тирсою довго виходить але воно того варте завжди приємно на кухні пахне, а також дітям буде прикольно, кіт теж скаже дякую, чоловік приголубитт і скаже яка ти в мене чудо... Ти ж вікна маєш на схід чи захід?

Дооо... Петрушка...

Орегано – це однорічна трав'яниста рослина. Воно широко поширено в країнах Середземномор'я і Європи. У нас ця рослина широко відоме під назвою материнка, а також м'ята лісова, духовий колір або материнка. Подібними властивостями володіють базилік, майоран, м'ята.
А по українськи петрушка...

Купи собі насіння та посади у торві щ піском та тирсою довго виходить але воно того варте завжди приємно на кухні пахне, а також дітям буде прикольно, кіт теж скаже дякую, чоловік приголубитт і скаже яка ти в мене чудо... Ти ж вікна маєш на схід чи захід?

Ну або материнка😋

Кущі цієї рослини володіє кількома розгалуженими стеблами, які покриті сірувато-зеленими листочками з овальною формою. Також додатково є невеликі квіточки білого або рожевого кольору. Висота рослини в середньому становить близько ¾ метра. Стебло має щільну прямостоячу структуру.

Орегано всім широко відомий в якості приправи. За смаком ця приправа має злегка гіркуватими, гострими, теплими відтінками, при цьому її смакові якості досить яскраві, сильні. Найчастіше ця пряність затьмарює смак інших спецій, тому застосовувати його слід обережно і в невеликих кількостях.

Сама рослина, як і його назва, походить з Греції. З давньогрецької мови назва «орегано» означає «радість гір». Найбільш ароматні сорти цієї трави виявляються на скелях в Італії.

Ну або материнка😋
Мне нравится как пахнет базилик я от него балдею. А ещё у нас больше пяти сортов мяты растёт во дворе Так что аромат у меня поверь.

Кущі цієї рослини володіє кількома розгалуженими стеблами, які покриті сірувато-зеленими листочками з овальною формою. Також додатково є невеликі квіточки білого або рожевого кольору. Висота рослини в середньому становить близько ¾ метра. Стебло має щільну прямостоячу структуру.

Орегано всім широко відомий в якості приправи. За смаком ця приправа має злегка гіркуватими, гострими, теплими відтінками, при цьому її смакові якості досить яскраві, сильні. Найчастіше ця пряність затьмарює смак інших спецій, тому застосовувати його слід обережно і в невеликих кількостях.

Сама рослина, як і його назва, походить з Греції. З давньогрецької мови назва «орегано» означає «радість гір». Найбільш ароматні сорти цієї трави виявляються на скелях в Італії.
Вы именно встретили друг друга)))

Мне нравится как пахнет базилик я от него балдею. А ещё у нас больше пяти сортов мяты растёт во дворе Так что аромат у меня поверь.

То всё фигня.
Услышала бы ты аромат доносящийся с моего шкафчика, где стоит водный и возле него три пакетика марихуаны лежит разных мощных сортов, ууууу.... :1043269172:

То всё фигня.
Услышала бы ты аромат доносящийся с моего шкафчика, где стоит водный и возле него три пакетика марихуаны лежит разных мощных сортов, ууууу.... :1043269172:
Ты мне прямо так сказать набил аппетит уже хочу услышать.
Зачем ты дразнишься

Дед а ты хорошо готовишь
Основне правило чоловіка, якщо в тебе немає жінки потрібно навчитись готувати, бо здохнеш

То всё фигня.
Ууууу

Також і

Також в Італії росте активно кущ розмарину, бро а у нас натомість КРІП🤣ЩЕ досі не вкурив ?)) нео?

Основне правило чоловіка, якщо в тебе немає жінки потрібно навчитись готувати, бо здохнеш

Ууууу

Також і

Також в Італії росте активно кущ розмарину, бро а у нас натомість КРІП🤣ЩЕ досі не вкурив ?)) нео?
А что же с мамой сердце не срослось у тебя солнце или ты меня всю жизнь искал)

А что же с мамой сердце не срослось у тебя солнце или ты меня всю жизнь искал)
Де логіка?

Сначала надо на льва посмотреть)))
В телеграмі є аудіо, тут нема. Я би такий рррр а ти як та монашка уххх спекотно стало... Нічого особистого

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу