I hate lies
Гуру
Угадчивиц однако
СкучноватоПереглянути вкладення 86983
може в @kissmyacid
Повідомлення об'єднано автоматично:
Переглянути вкладення 86984
Ааа он в отпуске вроди до 14Всем привет
Повідомлення об'єднано автоматично:
Кто знает где дмт взять?
Я кинув просто,як зараз помню повна пачка папіроси лм красний, розпечатав пачку взяв одну, потягнув мене, як зхарило я просто подмякав пачку і викинув її нафіг ....мене так ломало... Тут головне не перетвориться на ДАЙ ЗАКУРИТЬТоже больше папиросы напрягают, в 30 думал бросить, а скоро 31 - мало времени уже
ПонялАаа он в отпуске вроди до 14
Походу, ще щебече, а не береСкучновато
КрасавчикЯ кинув просто,як зараз помню повна пачка папіроси лм красний, розпечатав пачку взяв одну, потягнув мене, як зхарило я просто подмякав пачку і викинув її нафіг ....мене так ломало... Тут головне не перетвориться на ДАЙ ЗАКУРИТЬ
В бурсе уже так бросал, только не курить а покупать)Я кинув просто,як зараз помню повна пачка папіроси лм красний, розпечатав пачку взяв одну, потягнув мене, як зхарило я просто подмякав пачку і викинув її нафіг ....мене так ломало... Тут головне не перетвориться на ДАЙ ЗАКУРИТЬ
Так я ж про то і кажу, перетворитися на стрелка...це капецьВ бурсе уже так бросал, только не курить а покупать)
Мойка лапунчик
Я не в курсе да я и не могуПобедили уже?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.