• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Зига зига ай лю лю

Оцініть рецепт, буду щиро Вдячний🤪

Супер бро

Я бы хотела такой попробовать 👍

Красава, тоже люблю экспериментировать

пропонуйте свої варанти фрукти чи десерти які би ви хотіли бачити з використанням шишок RSO, якщо рецепт втілити в реальність можливо, Зроблю статтю туторіал
Повідомлення об'єднано автоматично:

Eazy - E - Creep N Crawl (LP Version) by R I C K Y on #SoundCloud​
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
1000000495.gif

124Bpm, вже в минулому, хіба з красивою дівчиною:3🛩️

Очень интересно и ничего не понятно
BPM (beats per minute) — це одиниця вимірювання темпу музики, що вказує кількість ударів на хвилину. Ось пояснення для зазначених темпів:

• 12 BPM: Дуже низький темп, зустрічається рідко, може використовуватись у специфічних жанрах, як, наприклад, деякі форми амбієнту або експериментальної музики.
  • 140-150 BPM: Темп, типовий для жанрів драм-н-бейс, хардкору та швидкого техно. Тут швидкість ритму висока, створюючи енергійні та інтенсивні треки.
  • 180 BPM: Надзвичайно швидкий темп, часто зустрічається у габрид-панк та піджанрах драм-н-бейс, а також у певних варіантах техно та хаусу. Це також може бути характерним для ритмічних експериментів у мінімалі.

Різні стилі, такі як техно, хаус, мінімал та драм-н-бейс, мають різні BPM для створення відповідних атмосфер та енергії.

124Bpm, вже в минулому, хіба з красивою дівчиною:3🛩️

BPM (beats per minute) — це одиниця вимірювання темпу музики, що вказує кількість ударів на хвилину. Ось пояснення для зазначених темпів:

• 12 BPM: Дуже низький темп, зустрічається рідко, може використовуватись у специфічних жанрах, як, наприклад, деякі форми амбієнту або експериментальної музики.
  • 140-150 BPM: Темп, типовий для жанрів драм-н-бейс, хардкору та швидкого техно. Тут швидкість ритму висока, створюючи енергійні та інтенсивні треки.
  • 180 BPM: Надзвичайно швидкий темп, часто зустрічається у габрид-панк та піджанрах драм-н-бейс, а також у певних варіантах техно та хаусу. Це також може бути характерним для ритмічних експериментів у мінімалі.

Різні стилі, такі як техно, хаус, мінімал та драм-н-бейс, мають різні BPM для створення відповідних атмосфер та енергії.
Теперь ясно понятно

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу