• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Все зрозуміло дальше немає балачки

Все не аж питань

навіщо когось називати свинособака, це типу комплімент? ну серйозно свиня це хороша тварина, собака це вірна та добра тварина, надійний друг. виходить свинособака -хороший вірний друг? Моя логіка.

Цікавий світ навколо нас

навіщо когось називати свинособака, це типу комплімент? ну серйозно свиня це хороша тварина, собака це вірна та добра тварина, надійний друг. виходить свинособака -хороший вірний друг? Моя логіка.
Котопес

Фактично перемога

скорее лошадь тухлодырая

точніше свиня це сильна тварина/кабан. визодить свинособака-сильний вірний друг.

Логический диссонанс

Становитесь дети в кучу, я вам чучу отчебучу

Сьогодні день позитиву смійтеся

Ты что блять не знаешь кто ты что пишешь,, якщо " ??? Я уверено могу сказать кто я без всяких якщо, Я Украинец!!!
можна було і мікроскопічним шрифтом написати, і так всі поймуть що ти русня з лівого берега... українець ще той...
все я не збираюся переходити на особисте і про національність говорити це кріндж. тему закрито1000000438.gif

То є незрозуміло

Робота кіпить ура

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу