• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

пишем

Пахарь наш
Повідомлення об'єднано автоматично:

А КАКОЙ НИК ХОЧЕШЬ?
залцпа дцмаю буде точно оеисувати мій стил і поведінку, а ви як гадаєте можливо шляпа буже більш елегантніше звучати, чи по простомц пельмень без лишнього пафосу?...

залцпа дцмаю буде точно оеисувати мій стил і поведінку, а ви як гадаєте можливо шляпа буже більш елегантніше звучати, чи по простомц пельмень без лишнього пафосу?...
Пельмень лукчше

Когда с тебя чайку снимут? пиздец я уже половину курса на бзвп прошел как меня дома нет, а ты ещё со статусом
Два месяца еще, я рецедивист

Пельмень лукчше

Два месяца еще, я рецедивист
ну пельмень то да але мені вареники з вишнеґ більше до душі, а ще уоли сік мають уффф

Де купити грибну розсаду

Де купити грибну розсаду
які саме гриби тебе цікавлять, зазвичай готові мішки як конструктор можна придбати у глобальній мережі наприклад на промі. як ж ти не шукаєш легких шляхів обирай мійелій на любий смак і гаманець у відповідних магазинах твого міста. але коли ти уж зовсім з глузду зїхав купляй порцію грибів та перемоли їй у ступці чи кавомолці це можцть бцти любі гриби вплоть до псилоцибінових та грай в ігру "ану ка я.." можливо за дотримання гігієнічних умов та правильного субстрату і вологості тоюі пощастить і в тебе буде прекрасний тріп та щей гарний врожай через певний час. а якщо тобі в падло в китаї є дешеві контейнери професійні. у магазигів спори. пару бутилочок латексні рукавички спирт перекись водороду і вуаля ти вже юний хімік біолог, мрія любої поважної людини...

які саме гриби тебе цікавлять, зазвичай готові мішки як конструктор можна придбати у глобальній мережі наприклад на промі. як ж ти не шукаєш легких шляхів обирай мійелій на любий смак і гаманець у відповідних магазинах твого міста. але коли ти уж зовсім з глузду зїхав купляй порцію грибів та перемоли їй у ступці чи кавомолці це можцть бцти любі гриби вплоть до псилоцибінових та грай в ігру "ану ка я.." можливо за дотримання гігієнічних умов та правильного субстрату і вологості тоюі пощастить і в тебе буде прекрасний тріп та щей гарний врожай через певний час. а якщо тобі в падло в китаї є дешеві контейнери професійні. у магазигів спори. пару бутилочок латексні рукавички спирт перекись водороду і вуаля ти вже юний хімік біолог, мрія любої поважної людини...
Мене псмлоцибінова розсада цікавить

Мене псмлоцибінова розсада цікавить
ну це потрібно звертатися то локальних диллерів, чи знайти відповідну тему на форумі, ну або купити готову конструкцію яку тобі зроблять замість тебе та відправлять поштою, але я сумніваюся чи щось вдвсться. найкраще почитати туторіал у справочнику на форумі є книжка по вирощуванню міцелію класичного голден тічер, скучно але корисно.

там класні картинки

що вже не так, війна то не жарти краще не згадувати. політика це одне а зброя це не жарти

Не нужен

Bond007

Чтобы установить или изменить пароль на маршрутизаторе GL.iNet с телефона, выполните следующие шаги:

1. Подключитесь к Wi-Fi маршрутизатора

Убедитесь, что ваш смартфон подключен к сети маршрутизатора.

2. Откройте веб-интерфейс

Откройте браузер и введите IP-адрес маршрутизатора: 192.168.8.1, затем нажмите Enter.

3. Войдите в систему

Введите имя пользователя и пароль администратора (по умолчанию указаны на наклейке устройства).
admin admin

4. Измените пароль Wi-Fi

Найдите раздел настроек Wi-Fi.

Введите новый пароль.

Сохраните изменения.

Сохраните изменения.

Рекомендуется использовать сложные пароли для безопасности.
Я уже подумала что за рулетка))) непонятнач

Так наче недавно тебе призвали
Я наконец-то ему телефон отправила его же забрали без телефона

Ура нарешті так

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу