• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

І тут буває

ось так неочікуваний поворот, друже якщо цей нік нейм цже був зайнятий повідом будь ласка я поміняю свій на іншмй щоб не путати людей, хоча тут не спутаєш)та
ось так неочікуваний поворот, друже якщо цей нік нейм цже був зайнятий повідом будь ласка я поміняю свій на іншмй щоб не путати людей, хоча тут не спутаєш)
та все гуд бро придумаю зміню собі завтра. Давно хотів змінити

взагалі я поборов трохи тягу до алкоголю. ще місяць тому бухав кожен день слабкий алкоголь після роботи і раз в тиждень крепкий. А це завʼязав взагалі радий
Повідомлення об'єднано автоматично:

на реві вісів пару років оце

Это правильно

навіть до психіатра сєкти звертався з проблемою алкоголізму

• Вподобайка
Реакції: HappyNow

HappyNow

Балів: 10
    Мдма спробуй, чи кет
рік тому
Ні. Ну він казав перестань з компанією спілкуватись де алко присутній постійно. Я перестав через роботу. І ще шмалі нема. Для мене пити алко без травки це зразу депресія та агресія починається. А бухать і хапать ще норм. Просто синій двіж то мені не цікаво

рік тому

Ні. Ну він казав перестань з компанією спілкуватись де алко присутній постійно. Я перестав через роботу. І ще шмалі нема. Для мене пити алко без травки це зразу депресія та агресія починається. А бухать і хапать ще норм. Просто синій двіж то мені не цікаво
То вживаєш алко зараз чи ні ?

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу