andrik1488
Гуру
не НАДО!!!@Nukleon не нада проверять пожалуйста
не НАДО!!!@Nukleon не нада проверять пожалуйста
Вот имеено не НУЖНА!не НАДО!!!
Оно того не СТОИТ!!!Вот имеено не НУЖНА!
Та де там хмарно за вікном зранку йшов дощик та і зараз часом зривається гарна така мрячка)Все сьогодні буде сонячно
В Киеве сухо и солнцеТа де там хмарно за вікном зранку йшов дощик та і зараз часом зривається гарна така мрячка)
Два варианта либо не прёт либо убьет)Та по-любому не напрет))) Разве лошадиную дозу))
А у нас только закончился дождь солнышком даже не пахнет (В Киеве сухо и солнце
Помню щакинулся когда то нбомом три часа не перло нас. Потом курнули немного травки как уебенило бедило ооочень жоскто лазили целую ночь по кустам прятались))Два варианта либо не прёт либо убьет)
Повідомлення об'єднано автоматично:
А у нас только закончился дождь солнышком даже не пахнет (
Догнала так догналаПомню щакинулся когда то нбомом три часа не перло нас. Потом курнули немного травки как уебенило бедило ооочень жоскто лазили целую ночь по кустам прятались))
Завтра снег, лучше сегодня идиПланував сьогодні з'їсти грибів та піти в ліс бродити але там добре промочило за ніч і сонця нема від слова зовсім так що Тріп зірвався. Якщо завтра буде така ж погода буду напевно в коробці тріпувати.
Так может под снегом круче будетЗавтра снег, лучше сегодня иди
Та уже тепла хочетсяТак может под снегом круче будет
Тут спору нет. Хочется конечноТа уже тепла хочется
Та не уже позновато и мокро некомфортно будет неповаляешся когда захочеться это не дело) МнеЗавтра снег, лучше сегодня иди
Доброго денька тебеПрисоединяемся к флешмобу, не стесняемся )))
Отзывы
Ага Был бы умным ,многого бы не написал бы ,с той же отравой . Администрация пожалуйста разберитесь с этой проблемой,шоп заявил что продает отраву людям Ахахах пишет один из мультов швыра, которому я ответил, что только ему могу отраву выдать в пз на очередной придуманный ненаход:troll-(52):labrc.name
Ого в нас така сонячна погода і безхмарне небо що це капецьТа де там хмарно за вікном зранку йшов дощик та і зараз часом зривається гарна така мрячка)
Проліски вже розквітли?)Ого в нас така сонячна погода і безхмарне небо що це капець
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.