По ссылке ще нема товара, но покупали многие уже дохуя раз зеленый RoboTablets
Будь ласка,
Увійти
або
Та моя доброта іноді перегибає, а так то да, жалко, що так себе заганяють, хотя в кожного є вибір і я вже розумію, що це все спрацьовують рефлекси доброти, я все забуваю, що зараз розпочалася кармічна ера, іде розплата за поступки і дії зроблені раніше і особливо тепер!!!I hate lies , я смотрю только тебе пока стало жалко ту хуйню, которой в детстве на шею котлетку прицепили, чтобы с ним во дворе хоть дворняжки гулялись )))
ну попросили такУкрпоштой в Киев придет за день нахуя те клады)) Стелс пару раз пришлось пересматривать))
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Конечно. В Голливуде уже давно волна отмены пошла. И за что? За старые твитты! А ты представь суровый жестокий мир отечественного наркобиза! Кровь, мясо, матюки... И эта боль за перманентные баныТа моя доброта іноді перегибає, а так то да, жалко, що так себе заганяють, хотя в кожного є вибір і я вже розумію, що це все спрацьовують рефлекси доброти, я все забуваю, що зараз розпочалася кармічна ера, іде розплата за поступки і дії зроблені раніше і особливо тепер!!!
Бляха вроде не пив, а так філосфстую
вы бля совсем ебанулись, скоро говно детское нюхать будетеПереглянути вкладення 82368
Дитячий знеболювач
Ты уже близко, ниже чутокПереглянути вкладення 82368
Дитячий знеболювач
ПайкаВсем привет, Darkseid на любое,... Эхххххх. Херово без фреги...
Не могу понять шо у тебя с авой не так )вы бля совсем ебанулись, скоро говно детское нюхать будете
Ты уже близко, ниже чуток![]()
Синий я первый раз сейчас увидел, был только зеленый, который рядом, его бралиБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
тоже естьСиний я первый раз сейчас увидел, был только зеленый, который рядом, его брали
Стафф круче чем гашиш в Невадевы бля совсем ебанулись, скоро говно детское нюхать будете
Та я вижу что на витрине по поиску есть, но нема в наличии сейчас, по ссылкам нихуя. Это или временно или таки прикрыли лавочку ужетоже есть
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
РаноДе всі чому не пишуться...
НЕТТТТТТили таки прикрыли лавочку уже
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.