В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Армагедон шарить в супах

Полі ти пам'ятаєш мультік Простоквашино там печкін як казав до чегог техніка дошла вашу маму тут і там ....ану нагадай мені
Повідомлення об'єднано автоматично:

Армагедон шарить в супах
И в борщиках тоже

А ты что готовишь, любишь?
В мене саме улюблене це салат з пекінської капусти огірок помідори свіжі печериці і дрібно нарізані цибулька, це все поперчити посолити змастити олією і вуаля салат 🥗 здоров'я готов, я ж вареного неїм майже!!

В мене саме улюблене це салат з пекінської капусти огірок помідори свіжі печериці і дрібно нарізані цибулька, це все поперчити посолити змастити олією і вуаля салат 🥗 здоров'я готов, я ж вареного неїм майже!!
А печерицу ты жаришь или сырыми режешь?
Просто я знаю что их можно есть и так и так

Удивительный))

Нужно глянуть рецепт)

И в борщиках тоже
Так суть в тому що він казав вашу маму тут и там показивают, а зараз стало передають ефект мандели, ми вже в іншій квантовій реальності...але ладно то я таким увлікаюся

Так суть в тому що він казав вашу маму тут и там показивают, а зараз стало передають ефект мандели, ми вже в іншій квантовій реальності...але ладно то я таким увлікаюся
Ты меня пугаешь старичок

+проба отправкой

Пишіть дані відправки ЛС

А мне нравится печерица на мангале такая вкуснятина
Так вони тоді мають зовсім інший смак🤙крута закусочка

Та с чего ты взял шо она так говорила, видосов насмотрелся на ютубе и верит всему

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу