eDRONDONDON
Конфуций
реги имеют срок годности ... так что будь внимательнеймені сьогодні відправили, завтра до 12 приїдуть; але в мене їхніх тестів декілька наборів, взяв в клозері ше в 2023 році
реги имеют срок годности ... так что будь внимательнеймені сьогодні відправили, завтра до 12 приїдуть; але в мене їхніх тестів декілька наборів, взяв в клозері ше в 2023 році
я просто вернулся в обительа ты оптимист я уже головой в подушку, ноут рядом просто
понятно)я просто вернулся в обитель
свеж и молод)
ну х.з - ассортимент разный у Белоснежки вообще такой товар я 90 % не пробывала ты шо не спишь?
пэдро?
Повідомлення об'єднано автоматично:
так это ж одна контора
завтра походу всем придет бокс драгсторовскиймені сьогодні відправили, завтра до 12 приїдуть; але в мене їхніх тестів декілька наборів, взяв в клозері ше в 2023 році
ну я факты пишуну х.з - ассортимент разный у Белоснежки вообще такой товар я 90 % не пробывал
Та не спасиб) Бдю минутку как и многое но думаю скоро усну. До утра если дотяну будет норма ты шо не спишь?
пэдро?
Повідомлення об'єднано автоматично:
так это ж одна контора
забув що сталося із кенеді коли той на обрізаних свого писка відкривТрампа бо він поліз глибоко
там тільки Маркіса може зіпсуватися, решту можна роками в темряві зберігати за кімнатної температуриреги имеют срок годности ... так что будь внимательней