В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Ця тема не обговорюється це вже я пройшов, я такі речі починаю розповідати я духовно самовдосконалююся я вийшов з релігії попалив всі хрестики іконки біблії все що мене зв'язували з цим дибілом Яхве...я сам собі бог і вірю в силу всесвіту, а не в якогось тупого маразматика з бородою якому всі кланяються...СПРАВЖНІЙ БОГ В НАШИХ МОЛИТВАХ І ПРКЛОНАХ НЕ НУЖДАЄТЬСЯ це треба бути дибілом щоб створити людей і потім їх вбивати ахза ахха релігія зло ну а там і ще багато чого
А я атеист

Ми є прод
Ця тема не обговорюється це вже я пройшов, я такі речі починаю розповідати я духовно самовдосконалююся я вийшов з релігії попалив всі хрестики іконки біблії все що мене зв'язували з цим дибілом Яхве...я сам собі бог і вірю в силу всесвіту, а не в якогось тупого маразматика з бородою якому всі кланяються...СПРАВЖНІЙ БОГ В НАШИХ МОЛИТВАХ І ПРКЛОНАХ НЕ НУЖДАЄТЬСЯ це треба бути дибілом щоб створити людей і потім їх вбивати ахза ахха релігія зло ну а там і ще багато чого
Ми є продукт генетичного схрещування видів.. кароче нас сотворили
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я знаю одного побачив як свярчться між собою віруючі і каже слава Богу що я атеїст я довго ржав

флуд летит душа сосет

Ми є прод
Ми є продукт генетичного схрещування видів.. кароче нас сотворили
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я знаю одного побачив як свярчться між собою віруючі і каже слава Богу що я атеїст я довго ржав
Я думаю ми з марса

• Вподобайка
Реакції: 300
Ладно спати треба здоров'я дорожче

• Вподобайка
  • Вподобайка
По 12 часов на заводе ебашить попробуй
Я месяц выдержал
Нукля, у меня в 19 стажа больше чем у тебя в 30
И это по ДОКУМЕНТАМ БЛЯТЬ
если брать до 18 там еще накопиться 10 таких трудовых марафонов))

• Вподобайка
  • Вподобайка
То ж так ну а чому і ні

Хід думок правильний

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу