В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Та не буду тут ещё и чужой говно амф описывать, в ТГ напишу
Это мне как приз тома приехал перед НГ амф, нанюхался и жрать пошел
Повідомлення об'єднано автоматично:

Щас 8 часов после первой марки. Сьел 400мкг. Слабенько но трипанул)) пойдеет) щас небольшие фракталы еще если глаза закрываю.
Годится

Оті сущності яких ми кормили роками вживаючи всяку дрянь...а тепер немає доступу і воно ж падло требує в мене через півтора роки тілткі тяга пропала і то он читаю репортажи трипи то аж слина тече так хочеться а це вже два роки, ...шишло недавно курив афігенне

Оті сущності яких ми кормили роками вживаючи всяку дрянь...а тепер немає доступу і воно ж падло требує в мене через півтора роки тілткі тяга пропала і то он читаю репортажи трипи то аж слбна тече так хочеться а це вже два роки, ...шишло недавно курив афігенне
Ты как моя мама внатуре

Да, меф тоже туфта
Ну блять поэтому они особо нигде ни акции не делают ни конкурсы, такое...

Ну типо, просто у меня было много разного, и тот был печальнее всего если посудить. Я его скинул на сторону 😁🥁
Видишь а у меня было 2 амфа, и я такой шмыг трассу жду пол часа час жрать пошел думаю в смысле... Ахаха

Мама твоя духовна людина виходить знає истину...Хороша в тебе мама . Здоров'я їй і душевного спокою 💐
Спасибо)

Щас 8 часов после первой марки. Сьел 400мкг. Слабенько но трипанул)) пойдеет) щас небольшие фракталы еще если глаза закрываю.
Блять дохуя для ЛСД на одного. Должно было ебашить что папу Карло. Кто-то ж писал что нейролептики не влияют на психоту.

Ахахахаха
Ахуенная прикормка
Чисто нюхнул, аж апеттит пробило
Офіційне повідомлення ГУР МО України щодо поширення недостовірної інформації

Мар’яна Безугла НЕ дрочить член своїми величезними розпусними цицьками, і НЕ стискає їх міцно у руках. Дві колосальні висячі дійки НЕ ковзають ритмічно по налитому прутню, готовому вибухнути спермою у будь-який момент. "Їби моє суче вим'я!" — НЕ кричить збожеволіла від хіті молодиця, шкірячи зуби — «НЕ їби ці блудні цицьки, НЕ ЇБИ!" Погляд Мар'яни НЕ переходить на напружений пурпуровий гилун, і вона НЕ облизнується, НЕ стогне та НЕ кусає м'ясну сливу, тому булькаючий секрет НЕ прискає їй в горлянку

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу