Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Бля, а реально как можно забыть девушку?
Кто знает?
Мы с ней не виделись уже... я не помню так сразу, может пол года назад, и все равно не проходит.
Даже наоборот хуже как будто
Бро я тебе розумію!!! Для того щоб ставало легше видали все що тебе зв'язує з нею і нагадує про неї, видали номер, заблокуй її у всіх соц мережах щоб СУКА недзвонила тобі знаючи, що ти стоадаєш, БРАТАН ВОНИ НЕ ВАРТІ ТАКИХ СТРАЖДАНЬ.... ПОВІР МЕНІ І ЗРОБИ ТАК ЯК Я ПІДКАЗУЮ!!!
Повідомлення об'єднано автоматично:
Darkseid
Привіт!!! Народ скучає дай 15 хвилин щастя
Гарного дня!
Парні мотор має відпочивати немарафоньте, якщо ви не спортіки...
Треноване серце ще втримає а якщо ви молоді і неспитк по 90 годин
То до 35 років буде вам тяжкувато
Бро я тебе розумію!!! Для того щоб ставало легше видали все що тебе зв'язує з нею і нагадує про неї, видали номер, заблокуй її у всіх соц мережах щоб СУКА недзвонила тобі знаючи, що ти стоадаєш, БРАТАН ВОНИ НЕ ВАРТІ ТАКИХ СТРАЖДАНЬ.... ПОВІР МЕНІ І ЗРОБИ ТАК ЯК Я ПІДКАЗУЮ!!!
Повідомлення об'єднано автоматично:
Darkseid
Привіт!!! Народ скучає дай 15 хвилин щастя
Гарного дня!
Парні мотор має відпочивати немарафоньте, якщо ви не спортіки...
Треноване серце ще втримає а якщо ви молоді і неспитк по 90 годин
То до 35 років буде вам тяжкувато
Та уже тяжело ходить, я когда последний раз шел до почтомата, в первый раз не справился, оч хуйово стало.
Только с 2 попытки когда обнюхался, принял обезбол, дошел успешно
Та уже тяжело ходить, я когда последний раз шел до почтомата, в первый раз не справился, оч хуйово стало.
Только с 2 попытки когда обнюхался, принял обезбол, дошел успешно