А что ж вы в свой ритуал пупсика не затянулиТа мы раз в месяц друг другу в пах, по братски
Ещё со школы уже ритуал такой
А что ж вы в свой ритуал пупсика не затянулиТа мы раз в месяц друг другу в пах, по братски
Ещё со школы уже ритуал такой
Та я хочу успокоить Кекса, шо мы контролируем один одногонахуя палить кантору
патамуша панки хой гаршок живойА что ж вы в свой ритуал пупсика не затянули
Героин это уже серьезноТа я хочу успокоить Кекса, шо мы контролируем один одного
Да и уже редко, только когда taiga героина выдаст пару грамм
Гаршок в моче, верните памперсыгаршок живой
Хреново тобі я розумію прийми мої співчуття ... Тяжко бути хворим від народження тому Нехай тобі всесвіт допоможе!!пашол нахуй підарас єслі нормально не общаєшся робиш мені мінет і піздуєш в своє очко.
а что нада била?А что ж вы в свой ритуал пупсика не затянули
бро тож ето шутки тут у нас героин недостать не то шо мед)))Героин это уже серьезно
Хреново тобі я розумію прийми мої співчуття ... Тяжко бути хворим від народження тому Нехай тобі всесвіт допоможе!!а что нада била?
Катетер ставьте нахуй ещё на памперсы тратитсяГаршок в моче, верните памперсы
шо блять??? чому не державною зрада тотальтнаХреново тобі я розумію прийми мої співчуття ... Тяжко бути хворим від народження тому Нехай тобі всесвіт допоможе!!
Благодарю за побажання....
І тобі мої співчуття ти теж я бачу хворий ну то такеХреново тобі я розумію прийми мої співчуття ... Тяжко бути хворим від народження тому Нехай тобі всесвіт допоможе!!
Благодарю за побажання....
полли почему флуд затих?Катетер ставьте нахуй ещё на памперсы тратится
Сейчас всё исправимя колюсь солью и советую вам даже маме
Повідомлення об'єднано автоматично:
полли почему флуд затих?
а то все затихло у меня кста щас карина на кровати тик токи смотритСейчас всё исправим
Красавица, ну что наушники купил ейа то все затихло у меня кста щас карина на кровати тик токи смотрит
завтра на поштек будут кста ми сьехались)))Красавица, ну что наушники купил ей
С Каринкой?ми едем с нигерами шмалять бабку а по дорроге курим травку бля вотето я репер
Повідомлення об'єднано автоматично:
завтра на поштек будут кста ми сьехались)))
ви за реп или за что?С Каринкой?
ааа сьехались да с каринойС Каринкой?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.