В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Цікаво хто ж сказав тобі що його звати Сашко аххха ти реально вже поплатився чоловіче ти прекращай
Скажи кожному різне і знатимеш хто здає
Сашко будет беззубым

А с тобой хуй знает шо будет
Посмотрим, узнаем, скоро

Это же вамперюга смотри он присосался к тебе. Не пачкайся говно на хуй оно тебе надо
Та пусть смеётся блять, оно ещё нихуя не вдупляет какие процессы запустились

СЛЫШИШЬ taiga
ТЫ БЛЯТЬ СИДИ СПОКОЙНО
ВИКТОРИНЫ НЕ НУЖНЫ МЫ ЛЮБИМ НИХУЯ НЕ ДЕЛАТЬ
МрМакДак блять

Я уже слишком дохуя о тебе узнал
Пхааа бляяять. Ой не могу)
Не, ну согласен! Я бы на него посмотрел как бы он под вискариком или что он там пьет написал, в викторине бы лобал)

Я разницу понимаю, я о формате. В данном случае я говорил что рулетка будет только среди актива, а как это они нихуя не делали )
Ну я нихуя не делал например и хочу в рулетку

Это же вамперюга смотри он присосался к тебе. Не пачкайся говно на хуй оно тебе надо
Його ніхто нечіпає я собі писав а тут налетів п'яний ураган нехай тратить свої сили і час на це мені жаль таких людей в житті не склалося то і кричить і кидається це все алкоголь так на мефедрон накладає а ще ж папіроси курить це печально

Його ніхто нечіпає я собі писав а тут налетів п'яний ураган нехай тратить свої сили і час на це мені жаль таких людей в житті не склалося то і кричить і кидається це все алкоголь так на мефедрон накладає а ще ж папіроси курить це печально
Папиросы в этом списке вообще лишние

Та пусть смеётся блять, оно ещё нихуя не вдупляет какие процессы запустились
Чоловіче запусти хоть ракету в космос вже реально ти перегнув ти так кричиш що щось зробиш що як Путін ядеркою лякає всі вже положили на його ядерку болт внікаєш

Болт в твоём рту будет, не беспокойся
Чоловіче запусти хоть ракету в космос вже реально ти перегнув ти так кричиш що щось зробиш що як Путін ядеркою лякає всі вже проходили на його ядерку болт внікаєш

Болт в твоём рту будет, не беспокойся
Ото коли буде то я хоть побачу що він собою представляє а так не розпинайся бо ти сам вляпався і сам тепер задню не знаєш як дати випий і заспокойся приїдеш даси піздюдей і поїдеш оці грязні лякалки

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу