Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Його ніхто нечіпає я собі писав а тут налетів п'яний ураган нехай тратить свої сили і час на це мені жаль таких людей в житті не склалося то і кричить і кидається це все алкоголь так на мефедрон накладає а ще ж папіроси курить це печально
Його ніхто нечіпає я собі писав а тут налетів п'яний ураган нехай тратить свої сили і час на це мені жаль таких людей в житті не склалося то і кричить і кидається це все алкоголь так на мефедрон накладає а ще ж папіроси курить це печально
Чоловіче запусти хоть ракету в космос вже реально ти перегнув ти так кричиш що щось зробиш що як Путін ядеркою лякає всі вже положили на його ядерку болт внікаєш
Чоловіче запусти хоть ракету в космос вже реально ти перегнув ти так кричиш що щось зробиш що як Путін ядеркою лякає всі вже проходили на його ядерку болт внікаєш
Ото коли буде то я хоть побачу що він собою представляє а так не розпинайся бо ти сам вляпався і сам тепер задню не знаєш як дати випий і заспокойся приїдеш даси піздюдей і поїдеш оці грязні лякалки