Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Шо ты хочеш блять? Я видел сообщение ты скинул ей денег, там как раз не хватало, и сказал купи себе что-то...
Ты ебать нормальный? Мама из Испании бабки скидывала чтоб операция нормально прошла, блять дед ты меня уже кумарить начал...
Незнаю звідки в тебе кумарі...я навіть такого не відчував ніколи аякщо хочете по чесному то в мене теж проблеми і я збираю всі гроші до купи в мене немає родичів за кордоном
Я все сам
Кекс ти слідкуй за словами був ти мені должен я з тобою говорив би а давить на жалость що хтось больнице то не діло я вже це все давно пройшов і таких нитіків я вертів
Незнаю звідки в тебе кумарі...я навіть такого не відчував ніколи аякщо хочете по чесному то в мене теж проблеми і я збираю всі гроші до купи в мене немає родичів за кордоном
Я все сам
Я про тебя? Скажи ты что на метадон подсел? Или тебя галоперидол так прёт? У меня 1 раз в жизни Кумара пару недель были от кодтерпина и все... А и раз от метадона чуть не умер. Не мели хуйню. Я не завишу физиологически ни от чего почти.
Кекс ти слідкуй за словами був ти мені должен я з тобою говорив би а давить на жалость що хтось больнице то не діло я вже це все давно пройшов і таких нитіків я вертів
Я про тебя? Скажи ты что на метадон подсел? Или тебя галоперидол так прёт? У меня 1 раз в жизни Кумара пару недель были от кодтерпина и все... А и раз от метадона чуть не умер. Не мели хуйню. Я не завишу физиологически ни от чего почти.
Ще раз пояснюю для особливо одарьонних плойщиков....я невживаю з 20 22 року навіть трави тому ти мовчи
Ти такий залежний навіть сам неуявляєш і тьотя твоя залежна