В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Тебя прёт, тебя прёт,
А ещё не новый год,
А ещё я новый год,
Тебя прёт 😂
Повідомлення об'єднано автоматично:

ну шо, 300 грн у девочки отбил?
Я ему предлагала он отказался.
Я его поставила в игнор пускай мене не мозолит глаза.
300грн ебануться миллионер как обнищал 😂

Це мої гроші, як хочу так вирішую я позичав вона просила а не я тому я вирішую що мені робити а ти мелоч іди
ну шо, 300 грн у девочки отбил?
І потихеньку думай що скоро зима )))) думай за себе слабак

Тебя прёт, тебя прёт,
А ещё не новый год,
А ещё я новый год,
Тебя прёт 😂

Ти не балакай багато бо приниженою будеш все життя все що ти можеш це наплакати собі і знай як ти так і з тобою ти повернеш все у багато раз більше ти вже платиш тисячі тому мовчи і непочинай тут вийо....бо ще операція попереду заплатиш стількі що мої 300 гривень для тебе навіть піщинкою не будуть казатися

Carvoeiro

Балів: -2
    бедолага
вы все его в игнор кидаете, и правильно делаете) но я буду как Инкогнито18 - сидеть в засаде и ждать когда же зайдет Нуклеон (в нашем случае дед) шоб над ним как нибудь пошутить (хотя жизнь это сделала лучше всего)

вы все его в игнор кидаете, и правильно делаете) но я буду как Инкогнито18 - сидеть в засаде и ждать когда же зайдет Нуклеон (в нашем случае дед) шоб над ним как нибудь пошутить (хотя жизнь это сделала лучше всего)
Я зайшов давай

Это вообще труба.
Реальная шизофрения.
Даль что он не в Харькове живёт у меня знакомый на скорой ему бы помог.

так он где-то в ебенях живет, что даже стесняется об этом сказать
а по поводу шизы - да, явно прогуливает рябуху уже который год

Это вообще труба.
Реальная шизофрения.
Все що можете спочатку влізти в гімно, а потім коли правда лякати всіма своїми родичами і знайомими у всіх є знайомі тому давай тримай при собі свої емоції влізла в гімно то сама і вигрібай привикши чужими руками грязь свою розгрібати

так он где-то в ебенях живет, что даже стесняется об этом сказать
а по поводу шизы - да, явно прогуливает рябуху уже который год
Inkognito18 я пишу поки, що тобі привіт заспокой цього персонажа бо дальше я напишу Ділану

Все що можете спочатку влізти в гімно, а потім коли правда лякати всіма своїми родичами і знайомими у всіх є знайомі тому давай тримай при собі свої емоції влізла в гімно то сама і вигрібай привикши чужими руками грязь свою розгрібати

Inkognito18 я пишу поки, що тобі привіт заспокой цього персонажа бо дальше я напишу Ділану
Я небуду терпіти приниження цього персонажа він перед цим і так тут відміна бившого обісрав Ділан його в бан кинув він ожив знову те саме

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу