qwecursedead
Гуру
Ну даЯ на нейролептиках
Повідомлення об'єднано автоматично:
Сильнее экстази? Ого..
Ну даЯ на нейролептиках
Сильнее экстази? Ого..
Сосачка знає все))) він самий крутий
Не обкончайся на штаны)OH MY GOSH, KEKSIK, ARE YOU HERE?
I'M FUCKING CUMMING
Та він дрочер походу ще тойНе обкончайся на штаны)
Пойдет, есть себе греюНу здоров как там дела как настроение?)
Так ты тоже давай тебе ж никто не запрещает) я и сам с утра передёрнулТа він дрочер походу ще той
Я не ви тому неприписуй мене до таких людейПойдет, есть себе грею
Так ты тоже давай тебе ж никто не запрещает) я и сам с утра передёрнул
Шо ви господа дрочери брехуни і наркомани ніхто нехоче мені нічого сказати
Та все это делают не гони)Я не ви тому неприписуй мене до таких людей
Ти про кого ...це хто така? Я радий що недвігається, скажи шо зараз ширка галімаТа все это делают не гони)
Ты лучше скажи чего ты Польку обижаеш? Говорит что ты её обвиняеш в какой-то брехне... Не гони, она там и так почти не двигается, даже психонуть нормально не может и вообще не может ничего понять.
Ты шо гониш? Она не колится, она в послеоперационной палате лежитТи про кого ...це хто така? Я радий що недвігається, скажи шо зараз ширка галіма
Незнаю такоїТа все это делают не гони)
Ты лучше скажи чего ты Польку обижаеш? Говорит что ты её обвиняеш в какой-то брехне... Не гони, она там и так почти не двигается, даже психонуть нормально не может и вообще не может ничего понять.
Мені пофіг хто шо нечіпайте мене я не знаю ніякої поліТы шо гониш? Она не колится, она в послеоперационной палате лежит
У тебя шо амнезия?Незнаю такої
Мені пофіг хто шо нечіпайте мене я не знаю ніякої полі
В мене все окей я незнаю ніякої полі що ви поицепислися до мене я сказав прямо незнаю про кого мова....А це про ти про якийсь левий аккаунт який мені щось писав ..то ні я незнаю хто тоУ тебя шо амнезия?
Прикольно вамУ нас снег вьебал лапатый
Каждый с ума сходит по-своемуВ мене все окей я незнаю ніякої полі що ви поицепислися до мене я сказав прямо незнаю про кого мова....А це про ти про якийсь левий аккаунт який мені щось писав ..то ні я незнаю хто то
А ты ответишь на пидораса за свои слова???Це ця що мені там щось писала то це оце полі ...то це брехло
Ты уже заебал солевая головаЦе ця що мені там щось писала то це оце полі ...то це брехло
Непиши мені і нецитуй мене я з такими неспілкуйся ужасКаждый с ума сходит по-своему
Опача знову пише мені левий аккаунт всі будуть відповідати за свої словаКаждый с ума сходит по-своему
А ты ответишь на пидораса за свои слова???
Ты уже заебал солевая голова
Та не брехло она, я не знаю где ты враньё увидел .. ты меня поражаешЦе ця що мені там щось писала то це оце полі ...то це брехло
Нахуя ты ему что-то рассказываю всё не распыляйся.Та не брехло она, я не знаю где ты враньё увидел .. ты меня поражаеш
Розбирайтесь самі я незнаю хто це така і чого вона погрожує меніТа не брехло она, я не знаю где ты враньё увидел .. ты меня поражаеш
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.