I hate lies
Гуру
Я поїду до манетчика в гості з поліАга я ж вижу 1 тища и так бистро без всех в зборе
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я все готовий непить
Я поїду до манетчика в гості з поліАга я ж вижу 1 тища и так бистро без всех в зборе
Він Каріну мені морозить, я в печалєЯ поїду до манетчика в гості з полі
Та давай їді але полі не тут -_-Я поїду до манетчика в гості з полі
Я все готовий непить
Плакі плакіВін Каріну мені морозить, я в печалє
Ти з нами їлеш сватеВін Каріну мені морозить, я в печалє
Ти найкращий ми приїдемо Андрік Полі Я і КексТа давай їді але полі не тут -_-
Плакі плакі
ВИЙДИ ОТСЮДА РОЗБІЙНИКПлакі плакі
Та це хіба уже після зимиТи з нами їлеш свате
Шо?Я с им согласен тайга ти где или ти меня игнарируеш?
Дед я тебя тоже люблю, организуешь рекламную компанию чтобы за меня голосовали на выборах президента лабрцДа дед моща можете порвати за тайгу як тайсон
ДОСТАВАЙ СВОЙ КОЖАНЫЙ РПГ И ЕБАШПарні в мене п'ять ракет я тут розгрібаю
Ты ещё не в курсе просто, в ТГ уже приват канал Дед собирает группу поддержки, плакаты рисует, раздаёт указы, фоткает анал свой, и думает как по-лучше всё организоватьДед я тебя тоже люблю, организуешь рекламную компанию чтобы за меня голосовали на выборах президента лабрц
А зачем фоткать свой анал, то есть чоколаднiй окоДОСТАВАЙ СВОЙ КОЖАНЫЙ РПГ И ЕБАШ
Ты ещё не в курсе просто, в ТГ уже приват канал Дед собирает группу поддержки, плакаты рисует, раздаёт указы, фоткает анал свой, и думает как по-лучше всё организовать
Да я організую ц музичка в тему ....https://youtu.be/_8SvIvHm2OE?si=cLmHXgIrmSFPlzeUШо?
Дед я тебя тоже люблю, организуешь рекламную компанию чтобы за меня голосовали на выборах президента лабрц
Ой, это я не должен был спойлеритьА зачем фоткать свой анал, то есть чоколаднiй око
Да я вже вибрав президентаШо?
Дед я тебя тоже люблю, организуешь рекламную компанию чтобы за меня голосовали на выборах президента лабрц
теперь надо заставить остальныхДа я вже вибрав президента
Свате ми вже маємо своїх людей при владіОй, это я не должен был спойлерить
Ну незнаю, такой подход у него
Не вони вже згіднітеперь надо заставить остальных
Тайга я тебе обажаю...дай сигнал і все все ми за тебеДОСТАВАЙ СВОЙ КОЖАНЫЙ РПГ И ЕБАШ
Ты ещё не в курсе просто, в ТГ уже приват канал Дед собирает группу поддержки, плакаты рисует, раздаёт указы, фоткает анал свой, и думает как по-лучше всё организовать
Та я не Тайга, але можем потрахатись впринципіТайга я тебе обажаю...дай сигнал і все все ми за тебе
ждем теперь тему от админа с голосованиемТайга я тебе обажаю...дай сигнал і все все ми за тебе
ждем теперь тему от админа с голосованием
Тебе Polly свате не зрозумвєТа я не Тайга, але можем потрахатись впринципі
Та це ж потужно))))Респектабельно
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.