Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
С 50к было всего 80 смс если я не ошибаюсь
Я не могу и не собираюсь тут безвылазно сидеть как ты - тебя кстати никто не заставляет это делать и поэтому не тебе решать кого записывать, а кого нет)
taiga
Я просто скажу так потрібно щоб все було по чесному,якщо всі почнуть так робити топка буде довго топитися....я понаблюдаю тут самі патріоти які люблять спілкування а не влетіли і все...Я нічого не протестую ні жалуюсь просто я з тобою з 32к і і вже трошки бачу картину
Переглянути вкладення 54473 С 50к было всего 80 смс если я не ошибаюсь
Я не могу и не собираюсь тут безвылазно сидеть как ты - тебя кстати никто не заставляет это делать и поэтому не тебе решать кого записывать, а кого нет)
Переглянути вкладення 54473 С 50к было всего 80 смс если я не ошибаюсь
Такие как Did которые "не жалуются", но доносы пишут на тех кого ночью не было)) хотя в условиях рулетки про ночь ничего не сказано и никогда такого условия не будет