В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Зараз настав такий період часу що слова мають велику енергетичну силу....Неможна приписувати собі болячки ніяких навпаки потрібно себе хвалити і казати я здоровий, в мене стоїть пісюн я можу трахатись сутки на прольоту, я сожру тону кета і запю це літрою молочніци....
Сейчас?А когда лучше было?В любом случае, я воспринимаю твои слова как отсебятину, не более того

И так, спатки не хоч?
Не можу спати взагалі, може і поспав би але оно повернуся кості риплять просинаюся
Повідомлення об'єднано автоматично:

Сало на смалець, котла, лодку, свідка

у меня всё ахуенно

• Вподобайка
Реакції: Did
  • Haha
Реакції: Did
смеюсь что у админа написан депозит 100к. Если уже админ в каком-то параллельном мире решил всех кинуть то точно не будет никого кто этими деньгами сможет распоряжаться и возмещать кому-то. Или ошибаюсь?)

смеюсь что у админа написан депозит 100к. Если уже админ в каком-то параллельном мире решил всех кинуть то точно не будет никого кто этими деньгами сможет распоряжаться и возмещать кому-то. Или ошибаюсь?)
Chestnii спонсирует + нуклеон

З чого такі думки що хтось когось кіне

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу