I hate lies
Гуру
Красавчик ти їх зделав..... Бро, питання, можна до тебе буде приїхати з тобою коров попасти, реально хочу спробувати!!?та було вчора
Красавчик ти їх зделав..... Бро, питання, можна до тебе буде приїхати з тобою коров попасти, реально хочу спробувати!!?та було вчора
хзКрасавчик ти їх зделав..... Бро, питання, можна до тебе буде приїхати з тобою коров попасти, реально хочу спробувати!!?
Не бро наступного сезону візьму з собою грибів кета трави
ну може да але ще ми пасем коров хоть не всі і пускаютьНе брл наступного сезону
Зараз точно ніяк....не та ситуаціяну може да але ще ми пасем коров хоть не всі і пускають
На чиле, на раслабоне, в гостях как домаКак вы тут
о то будуть хороші ділаНе бро наступного сезону візьму з собою грибів кета трави
та я ж понімаюЗараз точно ніяк....не та ситуація
Бро в нас тут від 500 смсНа чиле, на раслабоне, в гостях как дома![]()
тцкашники небось?підараси
від 700Бро в нас тут від 500 смс
нє не вони гості підараси пришлитцкашники небось?
дд данечка ах ах ох оу д данечка...Приветули сектантам, денёчка всем успешного и настроения безметежного![]()
Тож уже писав всім доброгоПриветули сектантам, денёчка всем успешного и настроения безметежного![]()
Главное общение, не стоит считать какждое смс и всё получится)Бро в нас тут від 500 смс
ПонялНа чиле, на раслабоне, в гостях как дома![]()
Тупняка спіймав, такий наплив пішов шо мама не горюй)))Тож уже писав всім доброго
дары лесов шукаем, чтоб принести их вжертву для тайги)))Как вы тут
Отличный пландары лесов шукаем, чтоб принести их вжертву для тайги)))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.