Дары_Лесов
Конфуций
Ку ку
та ми тут курим шо дурні, шо на гашека, шо на скорини, шо на максимовичаЯ з центров)
10 років назад перші бошки брав неподалік Максимовича![]()
Ну значить ніхуя не міняється)та ми тут курим шо дурні, шо на гашека, шо на скорини, шо на максимовича
я там бухав коли був молодий. там збоку був продуктовий де продавали просрочене вино в пакетах. воно бродило вже, гребло шо дурнеНу значить ніхуя не міняється)
Колись пахую було, в центрі міста сідали на Кривої Липи на ту кругову лавку, і хапали на похуях до ранку
На Кривої зависали до ночі. Це 2015 був, до закриття їбенили пивас у СілиЗїли, там все дешево і пиздато було. Йшли хапати в "тьомний", приїжали УДО - бачили нас, і сьйобували, бо розуміли шо їм пізда буде))я там бухав коли був молодий. там збоку був прожуктовий де продавали просрочене вино в пакет. воно бродило вже, гребло шо дурне
я по ренесансах і сало ночі коротав))На Кривої зависали до ночі. Це 2015 був, до закриття їбенили пивас у СілиЗїли, там все дешево і пиздато було. Йшли хапати в "тьомний", приїжали УДО - бачили нас, і сьйобували, бо розуміли шо їм пізда буде))
Олія смачна та кориснаВ Києві конопляна ярмарка я дивився прямий ефір ото там і продукція все від олії до бонга
А правда?я по ренесансах і сало ночі коротав))
нє. наливайка була казирна, біля правди збоку, «пяльня» вроді, там де всі нашмигані збирались, забув як називалась, от там було годноА правда?
То ти носомСука пальці жирні в чипсах Аххахаха заїбало
Все земляки знайшлися, скоро випливе що один клад шукали і не ненаход в обохнє. наливайка була казирна, біля правди збоку, «пяльня» вроді, там де всі нашмигані збирались, забув як називалась, от там було годно
Ну "правда" гадюшник був, це внатурі. Завжди туда тягнули, нахуя, я не розумів. Але вічно збирались туди вночі.нє. наливайка була казирна, біля правди збоку, «пяльня» вроді, там де всі нашмигані збирались, забув як називалась, от там було годно
Бо небуло де більше тусити тодіНу "правда" гадюшник був, це внатурі. Завжди туда тягнули, нахуя, я не розумів. Але вічно збирались туди вночі.
Неправда бля) Ти ж не львівський))Бо небуло де більше тусити тоді
а ти я так розумію тоже мєсний?)Бо небуло де більше тусити тоді
То ж так)Неправда бля) Ти ж не львівський))
Просто це Площа Ринок, і блять там їбать кодло збиралось
ДЄД НАЙОБУЄ, НЕ ВЕДИСЬа ти я так розумію тоже мєсний?)
Да був на Личаківсьокому кладовищі один раз і аптеку провідував музей і всеа ти я так розумію тоже мєсний?)
ХоботомТо ти носом
Повідомлення об'єднано автоматично:
Все земляки знайшлися, скоро випливе що один клад шукали і не ненаход в обох
То ж так це печальноНенаход в обох це ого ого
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.