В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

та ми тут курим шо дурні, шо на гашека, шо на скорини, шо на максимовича
Ну значить ніхуя не міняється)

Колись пахую було, в центрі міста сідали на Кривої Липи на ту кругову лавку, і хапали на похуях до ранку

Ну значить ніхуя не міняється)

Колись пахую було, в центрі міста сідали на Кривої Липи на ту кругову лавку, і хапали на похуях до ранку
я там бухав коли був молодий. там збоку був продуктовий де продавали просрочене вино в пакетах. воно бродило вже, гребло шо дурне

я там бухав коли був молодий. там збоку був прожуктовий де продавали просрочене вино в пакет. воно бродило вже, гребло шо дурне
На Кривої зависали до ночі. Це 2015 був, до закриття їбенили пивас у СілиЗїли, там все дешево і пиздато було. Йшли хапати в "тьомний", приїжали УДО - бачили нас, і сьйобували, бо розуміли шо їм пізда буде))

На Кривої зависали до ночі. Це 2015 був, до закриття їбенили пивас у СілиЗїли, там все дешево і пиздато було. Йшли хапати в "тьомний", приїжали УДО - бачили нас, і сьйобували, бо розуміли шо їм пізда буде))
я по ренесансах і сало ночі коротав))

Сука пальці жирні в чипсах Аххахаха заїбало
То ти носом
Повідомлення об'єднано автоматично:

нє. наливайка була казирна, біля правди збоку, «пяльня» вроді, там де всі нашмигані збирались, забув як називалась, от там було годно
Все земляки знайшлися, скоро випливе що один клад шукали і не ненаход в обох

нє. наливайка була казирна, біля правди збоку, «пяльня» вроді, там де всі нашмигані збирались, забув як називалась, от там було годно
Ну "правда" гадюшник був, це внатурі. Завжди туда тягнули, нахуя, я не розумів. Але вічно збирались туди вночі.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу