В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

я если выиграю я отдам))
я за справедливость)
Справедливість буде тоді - коли у фінальній рулетці участь братимуть активні, ті що блять набивали ці 50к. А не зальотні миші які тихенько сиділи спостерігали, і почали спамити на 49.900 блять

Справедливість буде тоді - коли у фінальній рулетці участь братимуть активні, ті що блять набивали ці 50к. А не зальотні миші які тихенько сиділи спостерігали, і почали спамити на 49.900 блять
сап чего не хочет в рулетку отбирать только актив?

Привіт, усім, кого не бачив

Та да підтримую!

Опа
Armageddon здоров.
Я тут дещо пригадав, і хочу сказати тобі.

Памятаєш ми до падіння секти, ще осінь була минула, у ICE спамили. (хочу клад)
І ти десь тоді мене позначив на рулю у Оракла. І я в ній виграв. А клади у мене в місті були тільки з 5грамами мефу))) І опер видав, бо небуло інших варіантів.

Дякую за цю хуйню, я досі пам'ятаю😎🙌

Опа
Armageddon здоров.

І ти десь тоді мене позначив на рулю у Оракла. І я в ній виграв. А клади у мене в місті були тільки з 5грамами мефу))) І опер видав, бо небуло інших варіантів.

Да уж приинтереснейшая история

Опа
Armageddon здоров.

Колективна робота приносить плоди, тому, що всі завжди у виграші... Красавчики!!!

Да уж приинтереснейшая история
Ну це цікава історія. Я від балди писанувся, і виграв. Приз на вибір 0.5г. Пишу оперу, кажу що "Хочу меф, але кладом у вас у Львові тільки 5г, хіба що відправите 0.5"

А опер каже - давай дам той 5грамовий. Заєбісь. Забрав на ізі, три дні куралєсіл.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу