В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Тож розгружали машини там приходилось трохи працювати але бля за місяць 2 К зелених було
Я мав у 18р виїжджати у Чехію, виготовив закордонний, все зробив, залишилось подати документи роботодавцю - але вирішив залишитись тут.

СверхЧеловек👌👌👌👌

Я мав у 18р виїжджати у Чехію, виготовив закордонний, все зробив, залишилось подати документи роботодавцю - але вирішив залишитись тут.

СверхЧеловек👌👌👌👌
Я приїхав 6 лютого зробив документи а 22 війна почалася і пізда

СверхЧеловек👌👌👌👌
Але похуй. Далі життя склалось своєрідно... Трішки підріс, роздуплився, після цього рік у Тбілісі прожив... Тому жалітись гріх

ты ж не злишься на на наркоту, верно ж? Материться не можна, обманывать, убивать... Колоться... нюхать... курить же можно?
Повідомлення об'єднано автоматично:

ночью накурюсь в хламину ебейших соцветий
пизда везет, а я спать буду)

СверхЧеловек👌👌👌👌
А я мав зимою за місяць до війни на занзібар летіти на відпочинок
І послухав маму яка паяла мені мозг що
Хто ж зимою на моря їздить
Літом полетиш )
Щас би на занзібари жив і з роботи не вигнали

ты ж не злишься на на наркоту, верно ж? Материться не можна, обманывать, убивать... Колоться... нюхать... курить же можно?
Повідомлення об'єднано автоматично:

пизда везет, а я спать буду)
Да сон під шишками це кайф

А я мав зимою за місяць до війни на занзібар летіти на відпочинок
І послухав маму яка паяла мені мозг що
Хто ж зимою на моря їздить
Літом полетиш )
Щас би на занзібари жив і з роботи не вигнали
Їбав я тепер когось слухати буду робити як хочу

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу