В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Отак воно рево ревасик ревко

Колись береш 2 рево - і їбать як двіжуєш. Незнаю, пив ще у 2015,незнаю яке воно зараз.
не ну зараз размотает оно полюбому тебя. но с ним что-то не то однозначно! Я его не то, чтобы пъю жестко, на раз в неделю могу банку/две вьебать...

Та Зараз не тільки рево нето ))

Тоді рево було потужне вітаміни кофеїн перло а зараз оно запах а рево гамно
Ну я незнаю, я оминаю коли обираю щось з такого типу. Недавно Кінгз Брідж фіолетовий брав, ну вроді не погане.
Але я краще експортного пивася візьму.

Ну я незнаю, я оминаю коли обираю щось з такого типу. Недавно Кінгз Брідж фіолетовий брав, ну вроді не погане.
Але я краще експортного пивася візьму.
та пивас весь нормальный если розливной и свежий)

Та да вчора дивився що оказується спирт із газу роблять ви розумієте не з зерна а газу....тому спирт заводи порізали я самогон і все
самогончик сила, особенно первачёк, 60градусный, ууух, у жены родственики в полтавской области, имеют такой))) ммм, там 3 рюмки и уже тааак пиздато становиться)

Я в Чехії пива попив єбатьь скілткі його там а енергетікив камазами пили
А ще в Чехії трава в автоматах як шоколадки продається прийшов кинув в тобі впав грам там куриш похуй

Не понимаю любителей ревасика
Оно же противное на вкус
Лучше алкоголя нормального наебнуть и энергетиком запить

Не понимаю любителей ревасика
Оно же противное на вкус
Лучше алкоголя нормального наебнуть и энергетиком запить
Років 10 назад, купували 0.5 водки + енергос. В чашу це все діло, замішали - тадам. Домашнє рево😁😁

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу