В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

У одному київському під'їзді знайшли хлопчика, вихованого інтелігентами. У дитинстві він слухався маму і тепер не вміє пити, дертись і нецензурно висловлюватись. Навряд чи він зможе адаптуватись у сучасному динамічному суспільстві.

Сидить маленька дівчинка у пісочниці, плюшевого ведмедика мордує: Вчепилася йому за вухо, тягне-тягне, дере-дере, нарешті відриває і жбурляє подалі. Потім хапає за ногу, дере-дере, тужиться-тужиться, врешті вириває з корнем і викидує нафіг. Хапається за голову ведмедика і починає дерти... Тут підходить такий собі дядечка (a la Кучма) і запитує:
— А ти що ж це, дівчинко, тварин, та-скать, не любиш?
— (дивиться на нього) Та я і людей то (смик... смик...) не дуже...

Та да так і є

вижу шо победуна пока нема

Досвідчений лікар, оглянувши пацієнта, звертається до свого молодого колеги:
— Його потрібно прооперувати, й то негайно.
— А що в нього?
— Рахунок у швейцарському банку.

Середньовічна Англія. При дорозі сидить жебрак. Із лісу виходить Робін-Гуд і кидає до ніг жебрака мішок золота зі словами:
— Я Робін-Гуд, відбираю в багатих і віддаю бідним!
Жебрак радіє: — Нарешті й мені посміхнулося щастя! Я тепер казково багатий!
Робин-Гуд протинає жебрака мечем, забирає золото й каже:
— Я Робін-Гуд, відбираю в багатих і віддаю бідним!

Тож так воно

Алкашка хуйня... 3 ревака в одну кабину и полный ноль.. вот шо значит хочу стафа...

Жили у селі двоє сусідів — Петро і Микола. Прийшла війна, зайшли у село німці. Петро пішов у ліс, партизанити, а Микола в селі лишився.

Тож приходять німці до Миколи, кажуть, як скажеш, де партизани ховаються, дамо корову і лантух картоплі. Подумав Микола, подумав, — і Петра, звичайно, шкода, і... А!..

Тож іде по селі, веде корову, несе лантух картоплі, аж як назустріч німці — уже Петра ведуть. Петро, порівнявшись із Миколою, набирає слини та й "Тьху!" Миколі в пику.
(Микола, обтераючись) — Та ти шо, Петро, обідився, чи шо?..

Пролл отъехал буду сам ебашить

Стрімка річка і у ній тоне чолов'яга, кричить: — "Памаґітє! Спасітє!".
По березі тієї річки йде українець.
Потопаючий знову "Памаґітє! Спасітє!".
Українець нуль уваги.
Потопаючий знову "Памаґітє! Спасітє!".
Українець бурчить собі під ніс: — "А най би ти ся плавати навчило за тої собачої мови..."

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу