qwecursedead
Гуру
вопрос нахуя мині його каріна отдалаПривіт. Є.
Не гони, гло нагріває табак, стіки курити тільки
вопрос нахуя мині його каріна отдалаПривіт. Є.
Не гони, гло нагріває табак, стіки курити тільки
НедалекоВсього навсього. Ми уже близко
Аххахаха, шоб порофлитивопрос нахуя мині його каріна отдала
Бліже чем ми думаємНедалеко
ну вона канєшно мощьАххахаха, шоб порофлити
Бліже чем ми думаєм
так він в єї шей новий бляАххахаха, шоб порофлити
Бліже чем ми думаєм
такий тіпа хайпер аірну вона канєшно мощь
Повідомлення об'єднано автоматично:
так він в єї шей новий бля
Коли 45к буде - стартанем
Сьогодні має бути 15 хвилинкаКоли 45к буде - стартанем
реально?Сьогодні має бути 15 хвилинка
Тож вчора говорили, що сьогодні має бутиреально?
Можливо. Будеш їбошить?реально?
как чорт)Можливо. Будеш їбошить?
Треба хуярити до 45к тоді. Якщо дійсно буде сьогодні, то кожну секунду потрібно їбашити тут смс.как чорт)
так я ж нехочу неї виграти нам тре 45 к добити)Треба хуярити до 45к тоді. Якщо дійсно буде сьогодні, то кожну секунду потрібно їбашити тут смс.
То ж так і буде побачите, що сьогодні почне робитися, я думаю якщо taiga дасть добро на 15 хвилинку я думаю вона буде довгою....Треба хуярити до 45к тоді. Якщо дійсно буде сьогодні, то кожну секунду потрібно їбашити тут смс.
Так одне одному немішає...тоді як рубилися за сутки набилитак я ж нехочу неї виграти нам тре 45 к добити)
Так і я про це. Краще 45к добивати, щоб декілька призерів можливо було, і потужніший виграштак я ж нехочу неї виграти нам тре 45 к добити)
факт)Так і я про це. Краще 45к добивати, щоб декілька призерів можливо було, і потужніший виграш
Тоді банда була єбєйшаТак одне одному немішає...тоді як рубилися за сутки набили
Братва я з вами , як треба так і зробимо... Polly завжди раді тобіТак і я про це. Краще 45к добивати, щоб декілька призерів можливо було, і потужніший виграш
да а де полі в тебе неї тг є?Братва я з вами , як треба так і зробимо... Polly завжди раді тобі![]()
Немпє тг... доречі вона всім привіт передає!да а де полі в тебе неї тг є?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.