А мне скоро 30Це добре, якщо все добре))
А мне скоро 30Це добре, якщо все добре))
Життя попереду))А мне скоро 30
А тебе сколько?)Життя попереду))
Где пропадал?)Так і є, не було мене тут
Це приватна інфа, не розголошую))А тебе сколько?)
Не було бажання, натхнення, до вживання, а що б і спокуси не було - не заходив))Где пропадал?)
Очень быстро время прошло..но самое обидное это то что я с 20 до 30 лет нихуя не заработал
Ще не пізно змінити щось. Я з 20 їблував мегасильно. Як раз пік наркодвіжу у мене був, на той момент. Потім остепенився, ненадовго, а далі сягнув ДНА конкретного.Очень быстро время прошло..но самое обидное это то что я с 20 до 30 лет нихуя не заработал
Ніколи не пізно!Ще не пізно змінити щось. Я з 20 їблував мегасильно. Як раз пік наркодвіжу у мене був, на той момент. Потім остепенився, ненадовго, а далі сягнув ДНА конкретного.
От тоді то і все почав змінювати, і після 25-26 пішли справи вгору.
Тут яз тобою згідний як я люблю казати
Підняв настрій, лови +Тут яз тобою згідний як я люблю казати
- вот раніше я бил молодой и красивий..,а щас я только красивий)))
Можна взяти трошки мєтадону, і "поправити" красотуДий таке воно шо поробиш
І буууууддеее вввссееее доооооббрееее )))) і носа почухавМожна взяти трошки мєтадону, і "поправити" красоту![]()
З мєталом авжеж все буде піздєц як "добре"І буууууддеее вввссееее доооооббрееее )))) і носа почухав
Не я люблю скорость я маю бути за день в 10 місцях одразу отоді я кайфую)І буууууддеее вввссееее доооооббрееее )))) і носа почухав
В 10 місцях?) Ти шо на частинки розриваєшся?)Не я люблю скорость я маю бути за день в 10 місцях одразу отоді я кайфую)
Не ну чого..розриваюся день довгий я встигаю...В 10 місцях?) Ти шо на частинки розриваєшся?)
День довгий - можна і довго розриватись)Не ну чого..розриваюся день довгий я встигаю...
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.