andrik1488
Гуру
Доктор KoFi мої вітання, бажаю здоров'япроспался вчера меня вперло конечно
Доктор KoFi мої вітання, бажаю здоров'япроспался вчера меня вперло конечно
Почучуть. Сначало депрессия в 18. А потом после приема наркотика психоз, который разрушил психику, как я полагаюЦе як розвинулось у тебе?
А депрессия в 18 дет из-за чего у тебя была ?Почучуть. Сначало депрессия в 18. А потом после приема наркотика психоз, который разрушил психику, как я полагаю
Булинг в школе. Тревожность с детства. И думаю родители основное.А депрессия в 18 дет из-за чего у тебя была ?
СочувствуюБулинг в школе. Тревожность с детства. И думаю родители основное.
Ти фіксував цю дипресію в той час, чи це уже потім з часом висновок зроблений був?Почучуть. Сначало депрессия в 18. А потом после приема наркотика психоз, который разрушил психику, как я полагаю
Бро я скажу тобі так я сам був в жопі і в праці і торбі кароче ...якщо ти будеш вірити лікарям і накручувати себе то ти просто вигориш і зійдеш з розуму....тіло болить це психосоматична ти сам собі внушаєш...встав і пішов гуляти бігати стрибати копати рубати кіно знімати...а не ти ниєш ниєш і думаєш що тобі хтось допоможе!!!Почучуть. Сначало депрессия в 18. А потом после приема наркотика психоз, который разрушил психику, как я полагаю
Його затягли в лікарню і поставили діагноз в який його родичі заставили його вірити я знаю ці приколиТи фіксував цю дипресію в той час, чи це уже потім з часом висновок зроблений був?
Да, я в 18 лет позвонил родителям и сказал что депрессия. Тогда в Польше учился и не вытянулТи фіксував цю дипресію в той час, чи це уже потім з часом висновок зроблений був?
Спасибо. Родители как то запрещали, унижали, не проявляли любви. Потом отправили в Польшу и там я не справился с нагрузкой.Сочувствую
ем оце повідомленя ніхто не отвічає 15 минутда да чому воно в тебе стало?
Повідомлення об'єднано автоматично:
ну у нево ненаход под бутилкой би)
Я сміюся з цього тому що я в Чехії сам себе підняв і все в голові себе це все братан накрут ти привик що всі винуваті непосинай підняв носа і пішов себе відновлювати....все я хочу прзитіва ...моря пробачте прастітє гип гип ура ура ураДа, я в 18 лет позвонил родителям и сказал что депрессия. Тогда в Польше учился и не вытянул
Повідомлення об'єднано автоматично:
Спасибо. Родители как то запрещали, унижали, не проявляли любви. Потом отправили в Польшу и там я не справился с нагрузкой.
Це тілткі початокя вах кнш то шо всьо канєц 15 минутци?((
Вот тут истину глаголишь! Реально пока сам себе не поможешь и не заставишь себя, то тебе никто не поможет!!!Бро я скажу тобі так я сам був в жопі і в праці і торбі кароче ...якщо ти будеш вірити лікарям і накручувати себе то ти просто вигориш і зійдеш з розуму....тіло болить це психосоматична ти сам собі внушаєш...встав і пішов гуляти бігати стрибати копати рубати кіно знімати...а не ти ниєш ниєш і думаєш що тобі хтось допоможе!!!
Ніхто не допоможе якщо ти сам не допоможеш собі....
Ти ж тут бо знову треба як не товар то гроші на товар...Ото я такий крінжовий дід під самогонм
.
Я снова не успел...я вах кнш то шо всьо канєц 15 минутци?((
бонд а шо я виграв чи шо?Вот тут истину глаголишь! Реально пока сам себе не поможешь и не заставишь себя, то тебе никто не поможет!!!
ладна я даже не задумивалсяЯ снова не успел...
А шо 15 минутка? А я могу кончить?Всмысле лол, никто ещё не выиграл
Как ты ?Всмысле лол, никто ещё не выиграл
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.