Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Бро я скажу тобі так я сам був в жопі і в праці і торбі кароче ...якщо ти будеш вірити лікарям і накручувати себе то ти просто вигориш і зійдеш з розуму....тіло болить це психосоматична ти сам собі внушаєш...встав і пішов гуляти бігати стрибати копати рубати кіно знімати...а не ти ниєш ниєш і думаєш що тобі хтось допоможе!!!
Ніхто не допоможе якщо ти сам не допоможеш собі....
Ти ж тут бо знову треба як не товар то гроші на товар...Ото я такий крінжовий дід під самогонм
Я сміюся з цього тому що я в Чехії сам себе підняв і все в голові себе це все братан накрут ти привик що всі винуваті непосинай підняв носа і пішов себе відновлювати....все я хочу прзитіва ...моря пробачте прастітє гип гип ура ура ура
Бро я скажу тобі так я сам був в жопі і в праці і торбі кароче ...якщо ти будеш вірити лікарям і накручувати себе то ти просто вигориш і зійдеш з розуму....тіло болить це психосоматична ти сам собі внушаєш...встав і пішов гуляти бігати стрибати копати рубати кіно знімати...а не ти ниєш ниєш і думаєш що тобі хтось допоможе!!!
Ніхто не допоможе якщо ти сам не допоможеш собі....
Ти ж тут бо знову треба як не товар то гроші на товар...Ото я такий крінжовий дід під самогонм
.