I hate lies
Гуру
Та ці мойши задрали як не Умані то в ОдесіДедавщина какая-то
Та ці мойши задрали як не Умані то в ОдесіДедавщина какая-то
А тыМожеш мій взяти
А мне они нравятся, веселый народецТа ці мойши задрали як не Умані то в Одесі
То танцюй і там іди для них воююй)А мне они нравятся, веселый народец
То бериБлекмост чето доебался, пробу пихает хоть и не просил
Делай по классике бери и не пиши репБлекмост чето доебался, пробу пихает хоть и не просил
Иди лучше повтирай свой бред кому-то другому, не хочу деградировать на ночьТо танцюй і там іди для них воююй)
Повідомлення об'єднано автоматично:
То бери
Ах правда в очі коле...спи і знай правдуИди лучше повтирай свой бред кому-то другому, не хочу деградировать на ночь
Да кого твои высеры могут зацепить, это надо быть совсем дибиломАх правда в очі коле...спи і знай правду
Да нахуй оно надо, я щас шишку раз в неделю беру, могу и так купитьДелай по классике бери и не пиши реп
Мені пофіг, я сказав істині слова пока ти там потієш і ждеш коли поїдеш туда твій веселий народ танцює на костях наших пацанів...от тобі вся правда ...від сьогодні нічого казати не буду немає кому )))Да кого твои высеры могут зацепить, это надо быть совсем дибилом
Бери то чайку знімеш напишеш тріп може на губу посадятьНу он конечно норм придумал чайке пробу парить
Очень надеюсь что последний раз общались, ты рил очень недалекий и неприятный мне человек, удачиМені пофіг, я сказав істині слова пока ти там потієш і ждеш коли поїдеш туда твій веселий народ танцює на костях наших пацанів...от тобі вся правда ...від сьогодні нічого казати не буду немає кому )))
Так ти і є дибіл
від сьогодні нічого казати не буду немає кому )))
Сьбала дура, или за базар не отвечаешь?Бери то чайку знімеш напишеш тріп може на губу посадять
Я тобі в друзі ненабивася, ти шо є для мене що немає...тому благодарю за то шо избавляєш мене від себеОчень надеюсь что последний раз общались, ты рил очень недалекий и неприятный мне человек, удачи
Короче в чс добавляю, перди себе там из под шконкиЯ тобі в друзі ненабивася, ти шо є для мене що немає...тому благодарю за то шо избавляєш мене від себе
Ти головне за свій отвічай, а зі своїм сам розберуся)за базар не отвечаешь?
От і заєбись мені позеру я тобі казав ти шо є для мене що немає....вся нечисть від мене в чс уходитьКороче в чс добавляю, перди себе там из под шконки
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.