В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

У меня дохуя было не лёгких моментов, но как-то стараюсь не прикреплять к ним эмоции и долго хранить, а упаси Господь ещё и вспоминать )
я емоційний біоробот чиназес то е приколи не зважай мене шизить бо я не вживаю речовини))

я емоційний біоробот чиназес то е приколи не зважай мене шизить бо я не вживаю речовини))
Бажаю врегулювання всіх речовин в твоєму біоОрганізмі ))

Злагоди та миру в наші оселі ))

хуй и зубы на полку и грузим мешки на 9 этаж без лифта с раствором оплата почасовая поэтому 2 мешка по 30 в одно рыло и шнеля шнеля будеш хуйово работать будем штрафовать мяу мяу склад Нова почта мист експрес 14 часов 800 гривень склад роботи багато е уууууууу
Повідомлення об'єднано автоматично:

ментальность такова что понтуются не благами а у кого больше их отсутствие)) типа субъективный опыт не важен схуя лі
важен, всім важко, нє, благами понтуються старші люди більше, про такі речі стараються не згадувати

Бажаю врегулювання всіх речовин в твоєму біоОрганізмі ))

Злагоди та миру в наші оселі ))
до речі е фрази про регулятора з леденцом на дорозі еслі палка смотріт в рот ето правий поворот якщо палка смотріт в право рухатись не маєш права якщо палка смотріт в ліво на всі боки ехай сміло

Рулетка на 320 тыс. сообщений, всего 30 мест. 7 победных по 30$.

Участвуют только те, у кого больше 2000 сообщений в теме, добавляйте скрин пожалуйста. Автозапись только для тех у кого больше 20 тыс. сообщений в теме.(отпишите мне ники этих счастливчиков)
1 JackJeebs
2 HAPoWERvTORBE
3 Паликарп
4 Armageddon
5 I hate lies
6 qwecursedead
7 Polly
8 Devil
9 Bond007
10 nastybl00d
11 Вообще похуй∄
12 ayaava
13 LoneDeVlone
14 Carvoeiro
15 Zeno
16 Noir Novelist
17 Литрмолочницы
18 Blessed
19 dobkin
20 Паяльник
21 taiga
22 Дары_Лесов
23 Barrabas
24 Irishka
25 Zorro
26 PentaGramma
27 9IRa GYRY
28 erebobus
29 GIRL
30 Sirius
31 Krezo

крутим в 19, если наберем полную рулетку

чтобы записаться, ответ на это сообщение

ссылка на рулетку так же в первом посте

важно, видеозаписи не будет, не спрашивайте, у меня нет софта для этого ((
ля

до речі е фрази про регулятора з леденцом на дорозі еслі палка смотріт в рот ето правий поворот якщо палка смотріт в право рухатись не маєш права якщо палка смотріт в ліво на всі боки ехай сміло
Гарна казка-замануха, добре залітає у вухо 😁

1756677488053.jpeg

У світі зараз відбувається явище, назване сексуальним занепадом. Відсоток людей, які займаються регулярно сексом впав до найнижчого рівня за всю історію спостережень

Гарна кобіта та співачка 👍🏻
старуха вже то підкалує харю аби дітей не травмувати

Переглянути вкладення 114298

У світі зараз відбувається явище, назване сексуальним занепадом. Відсоток людей, які займаються регулярно сексом впав до найнижчого рівня за всю історію спостережень
дада не дає мені жена каже нету романтік кіна

• Love
Реакції: ayaava

ayaava

Балів: 10
    Від Кернеса - Мішані
Переглянути вкладення 114298

Зміна стилю життя. В наслідок занепад роботи гормональної системи.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу