Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
та я так и делал
но щас пришлось иза обстоятельств, задержались депозиты от несокльких шопов одновременно, а потом начали сыпатся в одну неделю но непонятно от кого и там еще с суммами как оказалось они напутали
ну я через чат джпт разобрался уже , оказалось через TxID можна посмотреть
Много чего в фильмах предсказано в симсонах мультике проигрышь в войне росии в украине пророчат именно россия проиграет , а вот как только это уже другой вопрос.
Много чего в фильмах предсказано в симсонах мультике проигрышь в войне росии в украине пророчат именно россия проиграет , а вот как только это уже другой вопрос.
Та я вже давно знаю що цю цівилвзацію не спасти передню так само знищили 1812 рік ядерка яку потопом змили....чому зараз зими вже немає такої як була ..бо за 200 років ядерна зима вже пройшло
Та я вже давно знаю що цю цівилвзацію не спасти передню так само знищили 1812 рік ядерка яку потопом змили....чому зараз зими вже немає такої як була ..бо за 200 років ядерна зима вже пройшло
Да да да лет через 200 нас не станет ты прав , я такого же мнения придерживаюсь, да и на счет зимы тоже такое же мнение бро отвечаю))) я не один такой придумщик как мне говорят многие))
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.