DN1PRYAN1N
Быдлятина
О бач які в нас довбойоб окружають.. тилова скотиняка я тобі влаштую прикол за ці слова.На авке ты с буквой З на шлеме
О бач які в нас довбойоб окружають.. тилова скотиняка я тобі влаштую прикол за ці слова.На авке ты с буквой З на шлеме
++ Пришел напиздаболил и слилсяЛадненько отдихайте головешкі, нового нічого не побачу одне піздабольство.
Супер відповідь, ладно нехай розумні Люди зрозуміють )Хуй ты шо понял обосциш, кому нада тот знает где я и кто
Соснешь писюна в дискорде все что ты можешьО бач які в нас довбойоб окружають.. тилова скотиняка я тобі влаштую прикол за ці слова.
Мда... Явно тобі років 19... Будь довбойобом до кінця своїх днів++ Пришел напиздаболил и слился
Супер відповідь, ладно нехай розумні Люди зрозуміють )
Сливайся уже уебище, не интересен уже, тупой слишкомМда... Явно тобі років 19... Будь довбойобом до кінця своїх днів
Долбойобік, ти чи тупий чи прикидаєшся, я написав го поговоримо, аааа тобі ж не платять з-за цеСоснешь писюна в дискорде все что ты можешь
Сливайся уже уебище, не интересен уже, тупой слишком
Сливайся уже уебище, не интересен уже, тупой слишком
На якуМеняем тему уже приморгалась
Меняем тему уже приморгалась
Расскажи о себеНа яку
Бидлятська 5ти хвилинка )Чё у вас тут происходит то![]()
Я ж не цікавий персонаж )Расскажи о себе
Та у чела месячные походу, или бури магнитные, сечку трусит....Чё у вас тут происходит то![]()
Так ти вже злився ? Усе ? Ми не зустрінемося ? Манюнь ну чого ти образиласьТа у чела месячные походу, или бури магнитные, сечку трусит....
Утім Боже, злився ще один, -3.. Я ж задню не здаю , буром буду перти ви такі наївні думали схавати мене, в зараз в ігнор йогоДовбень он и в африке довбень , кидаем в игнор и не тратим себе нервы
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.