В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Ох вы дедушки бронежилеты...

Или с мамкой многодетной зажечь
лучше уже где то в европи шоб паспорт дали через 3-5 лет такой жечки
Повідомлення об'єднано автоматично:

самокаліцтво стаття
така шо если я дома это замучу то меня посадят лол

Ну таке воно

така шо если я дома это замучу то меня посадят лол
Виконавцем ухилення від несення обов’язків військової служби шляхом самокалічення може бути лише військовослужбовець, котрий ухилився від служби, незалежно від того, сам він спричинив собі ушкодження чи на його прохання це зробив хтось інший (військовослужбовець чи невійськовослужбовець). Така особа може виступати в ролі організатора вчинення даного злочину, підмовника чи пособника. У такому разі його дії підлягають кваліфікації як співучасть в ухиленні шляхом самокалічення та злочину проти життя і здоров’я особи.

Та походу ти не військовослужбовець так що ні.

Виконавцем ухилення від несення обов’язків військової служби шляхом самокалічення може бути лише військовослужбовець, котрий ухилився від служби, незалежно від того, сам він спричинив собі ушкодження чи на його прохання це зробив хтось інший (військовослужбовець чи невійськовослужбовець). Така особа може виступати в ролі організатора вчинення даного злочину, підмовника чи пособника. У такому разі його дії підлягають кваліфікації як співучасть в ухиленні шляхом самокалічення та злочину проти життя і здоров’я особи.

Та походу ти не військовослужбовець так що ні.
так чтоб наверняка можно поехать протусить на лбз пару дней и главное подготовить 2-3 хороших турника и очень сильно шкурить в поисках лепестка, после чего внезапно наступить
Повідомлення об'єднано автоматично:

желательно чтоб эвак был в доступности нормальный

• Wow
Реакції: Zeno
да и неплохо было бы сразу под рукой какого то метадона иметь уже забаяненый шоб сильно не страдать

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу