• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Я так зрозумів що для кожної валюти в цьому кошильку створювати окремі кошильки а середині, бля я тупий в цьому
Так же само у Трасті.
Ну я ось досі чекаю їхніх рішень по заблокованій сумі. Вже другий тиждень почався, сумніваюсь що повернуть.

Так же само у Трасті.
Ну я ось досі чекаю їхніх рішень по заблокованій сумі. Вже другий тиждень почався, сумніваюсь що повернуть.
Це цей модний трасті плюс що рекламують (
Повідомлення об'єднано автоматично:

Губят людей гроші все заради грошей, ми народилися а нам вже кажуть треба заробляти ИМХО

Це цей модний трасті плюс що рекламують (
Повідомлення об'єднано автоматично:

Губят людей гроші все заради грошей, ми народилися а нам вже кажуть треба заробляти ИМХО
Ну а шо поделать дед, к сожалению в таком мире живем, хули тут сделать. Мир это жестокая несправедливая трагичная хуйня, в идеале вообще все нахуй кинуть заработать деньги и уйти жить в лес с концами

Ну а шо поделать дед, к сожалению в таком мире живем, хули тут сделать. Мир это жестокая несправедливая трагичная хуйня, в идеале вообще все нахуй кинуть заработать деньги и уйти жить в лес с концами
Провести на дерево оптику, и сидеть с вай-фаем на форуме 😁

Ты хуле как ИИ заговорил?

Darkseid

Кому легко на серці, до того весь світ сміється

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу