• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

іди того тіпа зайобуй шо зарегався інквізитором після мене я через нього нік мусив мінять бо мені їбуть очі через нього
Прикінь він теж нік змінив в той самий день що і ти так співпало мабуть, цеж матриця йома йойо, якраз тоді коли тобі товар відправити мали і шукали всім селом де ти, очканув правда?

Прикінь він теж нік змінив в той самий день що і ти так співпало мабуть, цеж матриця йома йойо, якраз тоді коли тобі товар відправити мали і шукали всім селом де ти, очканув правда?
Якшо це матриця, то ти Морфіус 🔥

От ти попався з наркотою а тепер здаєш пациків ти розумієш, що це зло?
якби попався то віщав би з мордовської колонії. Ну і ніколи нікого я не здав тим більше красним єбісь воно трьохфазним током їїїї

ну то йди його позайобуй хулі до мене доїбавсі діду

I hate lies якшо ти Нео то ліквідуй агента на нашому кораблі

якби попався то віщав би з мордовської колонії. Ну і ніколи нікого я не здав тим більше красним єбісь воно трьохфазним током їїїї
Одним словом тебе запалили і не дарма, тобі посилку відправили і шоп затих, одразу виникло два інквізитори і одразу обоє змінили нік і авки

Одним словом тебе запалили і не дарма, тобі посилку відправили і шоп затих, одразу виникло два інквізитори і одразу обоє змінили нік і авки
мені ніхто нічого не відправляв ти шо йобу дав

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу