• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Хто людей підставляє тому життя сраку відбиває

я сам від парульних з машини через вікно дастера уйобував зимою бо підари почали пакувать за те шо бухий :ROFLMAO:
Повідомлення об'єднано автоматично:

то до мамки приїхали її зайобували кажуть дивіться шоб не торчав

парадный китель

я сам зимої від парульних з машини через вікно дастера уйобував зимою бо підари почали пакувать за те шо бухий :ROFLMAO:

Паспорт в студію

я сам зимої від парульних з машини через вікно дастера уйобував зимою бо підари почали пакувать за те шо бухий :ROFLMAO:

Ти не викручуйся, вже давно відомо, хто шо де коли і як...тобі зливають переписку і ти під неї підлаштовуєшся но не маєш розуму і логіки бо ти нарик

Ти не викручуйся, вже давно відомо, хто шо де коли і як...тобі зливають переписку і ти під неї підлаштовуєшся но не маєш розуму і логіки бо ти нарик
Розвиваємо тему
До рівня мему

іди того тіпа зайобуй шо зарегався інквізитором після мене я через нього нік мусив мінять бо мені їбуть очі через нього

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу