PentaGramma
Гуру
Облился холодной водой ухухухуху

А ты бункер уже вырыл где сховатьсяТим більше воно є реальним бажанням я думаю можливо якраз після ядерної війни все получится аххааа
Так буваєТы шо на приколе я тебе 2 раза звонил)))
Вот это красавчикОблился холодной водой ухухухуху![]()
Не вистачає коштів на бетонА ты бункер уже выиграл где сховаться
Землянка у лісі ото і все бомбосховищеНе вистачає коштів на бетон
Так в кредит залазь потом же всё равно отдавать не надо будетНе вистачає коштів на бетон
Главное чтобы мухоморщиков хватилоЗемлянка у лісі ото і все бомбосховище
Чого ти так мелко береш все готово лише бітон залити, лишилося..а що бице зробити потрібно багато цементу шебня і піску це якось потрібно завести непомітноЗемлянка у лісі ото і все бомбосховище
Нравятся грибники?)Так в кредит залазь потом же всё равно отдавать не надо будет
Повідомлення об'єднано автоматично:
Главное чтобы мухоморщиков хватило
Кредити хороша тема тількі як взяти в такий часТак в кредит залазь потом же всё равно отдавать не надо будет
Повідомлення об'єднано автоматично:
Главное чтобы мухоморщиков хватило
На моих котов похож
Полюбому брати і не віддавати требаКредити хороша тема тількі як взяти в такий час
Видно сразу готовишься основательноЧого ти так мелко береш все готово лише бітон залити, лишилося..а що бице зробити потрібно багато цементу шебня і піску це якось потрібно завести непомітно
Та мне неделю звонят вам одобрено 20000 заебали чертиКредити хороша тема тількі як взяти в такий час
А до 150 не предлагали если нет значит ещё всё впереди выдерживай паузуТа мне неделю звонят вам одобрено 20000 заебали черти
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.