• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Риги корні всюди пустили
так ти прикинь я витягнув на екзамені питання про ПРАВОВИЙ СТАТУС ГОЛОДОМОРУ та сидять регіоналка та ющенківець та починають тягнути мене в різні боки)))) це найбільший стрес за всю школу

Фарт? Цьому треба вчитись, розбиратись.
Так, авжеж в певній мірі десь і фарт можливий. Але потрібно дуже багато знань. Крипта НЕ проста.

Та мой хуй закипит щас

IMG-20250420-161653-067.jpg
та держи себя в руках"!!

Darkseid привіт бро мене на вільне будь яке , немаю більше сил топити, вигорів, ...(((

так ти прикинь я витягнув на екзамені питання про ПРАВОВИЙ СТАТУС ГОЛОДОМОРУ та сидять регіоналка та ющенківець та починають тягнути мене в різні боки)))) це найбільший стрес за всю школу
Як пережив ? Які висновки зробив ?

сука коли вже всих хуйлуш позаміняють на ШІ, упершу чергу лікарів, оце буде казка

Може підкажеш якісь ресурси для навчання
Треба починати з простого. Розібратись з самим бінансом до прикладу. Як все влаштовано. Самі схеми, конвертації і так далі.
Що таке холдинг.
Блін бро, ну це треба не мало тут розписувати.

Ну і якщо у тебе НЕМАЄ пари сотень баксів - важко і не просто, і взагалі не варто влазити... Потрібно не мало часу витратити.

Видящий не единство, а различия, бредёт от смерти к смерти

реально, бро, бо ця тема зараз такий ХАЙП та стільки СКАМУ всюди на ютабах та навіть тіктоках, зараз за 5 хвилин надамо вам стратегію робити мільярди
Хвхахах
За 5 хвилин
Я хуєю
Це повний бред

• Вподобайка
Реакції: Zeno
Як пережив ? Які висновки зробив ?
та мені більш за все подобалася давня історія там єгипет та рим, а коли вже все ближче до нас то вже типу фу, а коли дійшли В ІСТОРІЇ до сучасності... Типу максимально маніпулятивна хуйня й політика й історія. Ніякої ІСТИНИ там ніде не буде, треба просто розуміти як ти особисто жити хочеш та топити за це, навіть по головах інших. Тому що у їх ідеальному світі тебе може взагалі не бути.

Треба починати з простого. Розібратись з самим бінансом до прикладу. Як все влаштовано. Самі схеми, конвертації і так далі.
Що таке холдинг.
Блін бро, ну це треба не мало тут розписувати.

Ну і якщо у тебе НЕМАЄ пари сотень баксів - важко і не просто, і взагалі не варто влазити... Потрібно не мало часу витратити.
Може якісь канали в тг чи на ютубі ?

Продолжаем наваливать

для начала торговлей надо вообще понимать что такое экономика и основные принципы почему вообще у людей крутятся деньги, что это такое и так далее.. это база без которой все эти числа Фибоначчи до пизды как и умение тыкать на кнопки в бинансе

• Haha
Реакції: Zeno

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу