• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Та єбать ту математіку
Особєнно мою матєматічку жирну стєрву
Котра іменно мене зайобувала
а моя учілка казала все що нас оточує це математика. Досі не можу осягнути того що вона на увазі мала

• Love
Реакції: Zeno
в нас тільки історик був молодий ОЧІ ГОРІЛИ ТАК ЦІКАВО РОЗПОВІДАВ УСЕ УХ, А ЩЕ ВІН ПРАВО ВИКЛАДАВ тому я став юристом

• Haha
а моя учілка казала все що нас оточує це математика. Досі не можу осягнути того що вона на увазі мала
физика это прикладная математика, физика это одна из реализаций математики, математика это не только что окружает нас, а и то что могло бы окружать или что окружает не нас где-то в других преломлениях мультивселенной))

открой любую игру посмотри как там физические движки работают и деревья ветром колышутся) это всё тупо формулы математические ебашат красят пиксели на экране

в нас тільки історик був молодий ОЧІ ГОРІЛИ ТАК ЦІКАВО РОЗПОВІДАВ УСЕ УХ, А ЩЕ ВІН ПРАВО ВИКЛАДАВ тому я став юристом
а в мене історік йобік був. Молодий лох. Йому старшаки підзатильники хуярили. А потім звільнився не стягнув того булінгу

• Sad
Дежурный по казарме Zeno

ЧЕРГОВИЙ РОТИ НА ВИХіД
СТРУНКО
КАМАНДІР Darkseid В КАЗАРМЕ

Фарт? Цьому треба вчитись, розбиратись.
Так, авжеж в певній мірі десь і фарт можливий. Але потрібно дуже багато знань. Крипта НЕ проста.

Та мой хуй закипит щас

IMG-20250420-161653-067.jpg
Може підкажеш якісь ресурси для навчання

а в мене історік йобік був. Молодий лох. Йому старшаки підзатильники хуярили. А потім звільнився не стягнув того булінгу
бля хуйова, в нас реально ІДЕЙНИЙ був він єдиний був зі всієї школи за ЮЩЕНКА коли в нас директриса тупо була членкиня партії регіонів

бля хуйова, в нас реально ІДЕЙНИЙ був він єдиний був зі всієї школи за ЮЩЕНКА коли в нас директриса тупо була членкиня партії регіонів
Риги корні всюди пустили

• Вподобайка
Може підкажеш якісь ресурси для навчання
реально, бро, бо ця тема зараз такий ХАЙП та стільки СКАМУ всюди на ютабах та навіть тіктоках, зараз за 5 хвилин надамо вам стратегію робити мільярди

• Вподобайка

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу